Repeat Makan Di Restoran Lot Lapan Lima Melaka - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Friday, November 25, 2022

Repeat Makan Di Restoran Lot Lapan Lima Melaka

 Assalamualaikum semua. Apa khabar korang. Mama alhamdulillah keadaan semakin baik. Cuma swab masih lagi positif dan masih lagi batuk dan selsema. Sakit tekak masih ada. Walau apapun alhamdulillah mama masih ada deria bau dan deria rasa. Syukur sangat. Malam tadi baru mula buka blog. Terima kasih semua atas doa korang. Sayang korang. muahs.

Tengok draf tetiba ternampak kisan mama Repeat Makan Di Restoran Lot Lapan Lima Melaka. Masa ni bulan 8 dulu rasanya. Makanan masih sedap dan murah seperti kali pertama mama ke sana dulu. Baca ni

Inilah lauk kami suami isteri. Kami berdua aje masa ni. Balik kampung sekejap sebab ada urusan. Ni lauk mama

Ni lauk ayah

Apa yang mama boleh katakan ialah makanan dan lauk pauk kat sini masih lagi sama. Rasanya masih sedap dan restoran masih juga ramai orang macam dulu. Harga pula masih berpatutan. Alhamdulillah.

Sambil-sambil tu bagi korang yang ada hasrat nak ke Melaka, mama nak rekemen trempat menarik di Melaka. Jom tengok video di bawah ni.

Tempat menarik di melaka 2022. 



Bagi yang suka penginapan yang selesa dan mewah boleh try surver Homestay Limastiga di Umbai ni pula.

Homestay Limastiga Umbai Melaka. Rugi tak pergi




16 comments:

  1. sedapppnyaaaaaaa... adik ipar sy booking limastiga sethn sebelum utk buat family day keluarga dia😁

    ReplyDelete
  2. Waalaikumussalam.
    Moga Mamapp cepat sembuh.

    ReplyDelete
  3. Sekali sekala makan bolehlah.. Harga agak 'keras' juga..

    ReplyDelete
  4. Sedap lah tu kan kalau mama repeat. Alhamdulillah dah makin sihat

    ReplyDelete
  5. sedapnyaa.. semoga cpt sembuh mamapp..

    ReplyDelete
  6. wah, klu ke melaka boleh la cari restoran ni. p/s: semoga cepat sembuh mama.

    ReplyDelete
  7. sedapnyaaaa...terus lapar perut tengok entry ni....sambal tu...telur masin...uiiiii

    ReplyDelete
  8. sedap tengok lauk pilihan akak dan suami tu, lagila ada telur masin tu kan

    ReplyDelete
  9. sedapppnyaaaaaaa... saya jadi lapar

    ReplyDelete
  10. Semoga terus sihat ya Adda, nampak sedap tu. Nanti kalau ke Melaka boleh lah cuba juga..

    ReplyDelete

Words of wisdom