Dinner Di Murni Discovery Seksyen 7 Shah Alam Selangor - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Thursday, November 17, 2022

Dinner Di Murni Discovery Seksyen 7 Shah Alam Selangor

Actually mama dan ayah memang selalu makan di Murni. Kalau tak dine in mama order dari Grab aje. Ni saje mama nak update apa yang kami makan beberapa minggu lepas Dinner Di Murni Discovery Shah Alam Selangor. Baca ni


Dinner Di Murni Discovery Shah Alam

Kami dinner kat sini. Agak lapar juga sebab tgh hari tu tak lunch. Suka pula tengok gambar ni. Kopi ais dan teh ais kat sini memang favourite kami

Nasi goreng Ecuador untuk mama. Aduyai banyak betul potion dia sampai tak terhabis mama. 

Ayah pula order nasi goreng meletop add on chicken maryland. Tamaknya alahai. Tak terhabis juga.. Jangan tak percaya chicken maryland ni mama bagi anjing yang ada ka area kuil situ. Dari membazir, baik bagi hamba Allah lain kenyang kan.


Alhamdulillah kenyang sanat perut kami. Sekarang Murni Discovery ni system order dia amat mudah. Scan QR code kat meja dan order online. Tak sampai 5 minit semua makanan sampai. Cepat betul diorang buat keje. 

13 comments:

  1. restoran murni ni femes juga tp yg dkt kelana jaya la...tk pernh try lg

    ReplyDelete
  2. hari tu cuba cawangan KL. cuma kecewa nasi goreng ecuador tak macam dalam gambar. tapi rasa ok lah

    ReplyDelete
  3. unik betul nama nasi goreng tu, tak pernah pulak try. setuju dgn mama, drp membazir baik sedekah ayam lebih dgn anjing liar.

    ReplyDelete
  4. oo murni discovery ni rasanya kat area rumah saya pun ada..pernah try makan kat situ, boleh tahan & portion dia byk..jenuh nak perabiskan..

    ReplyDelete
  5. Saya pernah try yang dekat area PJ kak.. wuii lapar tengok gambar

    ReplyDelete
  6. sy pernah pergi cawangan dia kat Taipan USJ. tak tahulah ada lagi ke tak... boleh tahan sedap jugalah masakan dia

    ReplyDelete
  7. Nampak sedap dan banyak portionnya. Kalau Kak Sue harus makan berkongsi dengan Abang Man..

    ReplyDelete
  8. petang-petang nampak air tea tu nampak sedap sekali

    ReplyDelete

Words of wisdom