Duit Pemenang GA Dah Bank In

mamapp
19

Assalamualaikum semua. Mama just nak beritahu yang semalam mama dah serahkan duit kemenangan kepada 8 orang pemenang wang tunai yang sudah memberikan detail kepada mama. Refer sini untuk tengok senarai pemenang Pengumuman Pemenang Giveaway Wang Tunai RM500 Mamapipie & Jomjalan.

 

Alhamdulillah lega mama dah bank in kepada 8 orang pemenang. Sesiapa nak resit boleh dm mama ye.

Namun begitu ada seorang lagi pemenang yang tak berikan detail lagi iaitu Syu Deris. Nanti minta Syu isi google form dalam link kat atas atau emel mama pun boleh. Mama ada tinggalkan komen kat blog Syu tapi masih belum dapat feedback lagi.

Pemenang Saguhati

Kepada pemenang saguhati mama nak minta maaf. Hadiah semua dah siap pack. Sepatutnya mama nak pos semalam tapi keadaan mama kurang mengizinkan. Mama kerap diserang sakit dada minggu ni. Mula-mula tu ingat simptom post covid tapi mama baru perasan ia mungkin berpunca dari kurang rehat. Mungkin body tak berapa pulih lagi selepas covid ni.

Nanti mama cari masa untuk pergi pejabat pos ye.  Mama akan bagi no tracking lepas pos nanti. Tunggu..


Post a Comment

19Comments

Words of wisdom

  1. get well soon mama. Tahniah diucapkan kepada para pemenang

    ReplyDelete
  2. Thank you mama..
    Mama try minum air suam bersama madu sambil selawat..InsyaAllah ok..
    Aini kerap sakit dada sebab Asma.. bila minum tu akan rasa lega..

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada pemenang. jaga kesihatan mama :)

    ReplyDelete
  4. Pemberian hari Jumaat.
    Duit untuk tambah-tambah.

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada semua pemenang yan bertuah

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. saya sudah terima. Terima kasih.

    ReplyDelete
  7. Akak banyak rest bulan Ramadhan ini. Semoga kak cepat sihat

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah, terima kasih mama.. Tahniah kepada semua pemenang.. Saya doakan mama cepat sembuh seperti sediakala..

    ReplyDelete
  9. Tahniah diucapkan pada pemenang :)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah dah terima...thanks Adda

    ReplyDelete
  11. Have a good rest Mama...
    Alhamdulillah, PH dah dapat notifikasi dr bank tentang duit tu.
    Thanks again Mama :)

    ReplyDelete
  12. get well soon mama. Tahniah semua pemenang, dapat 'duit raya'

    ReplyDelete
  13. ammi dah terima duit tu..tq mama.
    get well soon..take care

    ReplyDelete
  14. Alhamdullilah, tahniah semua pemenang. Syafakillah Adda..

    ReplyDelete
  15. syafakillah sis... tahniah semua pemenang! dah dpt duit raya yeayyyy

    ReplyDelete
Post a Comment

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Ok, Go it!