Pengumuman Pemenang Giveaway Wang Tunai RM500 Mamapipie & Jomjalan

mamapp
34

Assalamualaikum semua. Alhamdulillah kini tibalah masanya untuk mama umumkan Pengumuman Pemenang Giveaway Wang Tunai RM500 Mamapipie & Jomjalan. Boleh semak senarai penyertaan di link ini Senarai Peserta ]. Terlebih dahulu mama ingin mengucapkan ribuan terima kasih buat sahabat blogger yang support GA mama. Terima kasih juga buat JonJalan yang sudi berkolaborasi dengan mama. 



Jumlah peserta adalah 22 orang dan pemenang hadiah wang tunai semuanya dipilih oleh pihak Jomjalan berdasarkan syarat yang diminta. 3 hadiah misteri pula dipilih secara random berdasarkan penyertaan yang di shorlisted oleh JomJalan. Mama ucapkan tahniah kepada semua pemenang dan kepada yang kurang bernasib baik tu, jemput-jemput jenguk pageview mama di bawah ni. Ada peluang untuk menang wang tunai juga tau. Tanpa melengahkan masa mari mama umumkan pemenang GA Wang Tunai RM500 Mamapipie & Jomjalan.


Pemenang Wang Tunai Giveaway Mamapipie & Jomjalan

Pemenang Hadiah Utama (RM100 - seorang pemenang)

  • https://www.akifimtiyaz.com/2022/03/giveaway-wang-tunai-rm500-mamapipie-dan-jomjalan.html - dh bg detail

Pemenang Hadiah RM50 (8 orang pemenang)

  1. http://puanhazel.blogspot.com/2022/03/giveaway-wang-tunai-rm500-mamapipie.html dh bg detail
  2. https://www.syuderis.com/2022/03/giveaway-wang-tunai-rm500-mamapipie.html
  3. http://www.suriaamanda.com/2022/03/giveaway-wang-tunai-rm500-mamapipie.html dh bg detail
  4. https://www.sheilaarshad.com/2022/03/giveaway-wang-tunai-rm500-mamapipie.html
  5. https://www.shikinrazali.com/2022/03/giveaway-wang-tunai-rm500-mamapipie.html dh bg detail
  6. https://saranur74.blogspot.com/2022/03/giveaway-wang-tunai-rm500-mamapipie-jom.html dh bg detail
  7. https://ainihalim85.blogspot.com/2022/03/giveaway-wang-tunai-rm500-mamapipie.html dh bg detail
  8. https://www.fairusmamat.com/2022/03/giveaway-wang-tunai-rm500-mamapipie.html dh bg detail

Kepada semua pemenang wang tunai sila Isi Detail Di SIni  Mama kumpul data menggunakan google Form maka senanglah nanti mama nak bank in duitnya. 


Pemenang Hadiah Saguhatii Giveaway Mamapipie & Jomjalan

3 pemenang hadiah saguhati adalah seperti berikut:

  • https://www.syaznirahim.com/2022/03/GArm500MMPPJJ.html - dh bg detail
  • https://www.tiarasaphire.com/2022/03/giveaway-giveaway-wang-tunai-rm500.html dh bg detail
  • https://pemudattbc.blogspot.com/2022/03/giveaway-wang-tunai-rm500-mamapipie.html dh bg detail

Kepada pemenang hadiah saguhati sila email nama, address & no telefon di addahus@yahoo.com untuk proses pengeposan hadiah.


Tahniah semua pemenang. Terima kasih kepada atas sokongan semua. Kepada yang kurang bernasib baik mungkin bukan rezeki korang kalini. Insya Allah ada rezeki lain nanti. Mama doakan semuanya sentiasa murah rezeki termasuklah kepada Iskandar dari JomJalan. Sayang korang semua!!


Post a Comment

34Comments

Words of wisdom

  1. wah dapat hadiah..terima kasih mama.. tahniah semua :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah pada semua pemenang.

    Yg x menang, next time insyaallah kami akan kolaborasi utk Giveaway lagi.

    Pada Mamapipie, tkasih byk sbb sudi terima kami utk GA kali ni. Senang sangat berurusan dgn Mamapipie, dan semuanya smooth and easy. Alhamdulillah GA kita dapat sambutan menggalakkan.

    Tq Mamapipie. Tq semua peserta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah Syukur ...Rezeki Ramadhan ke 7. KakYa dapat menang hadiah UTAMA. Terima kasih Mamapipie dan JomJalan untuk Giveaway ini.

      Delete
    2. Tahniah KakYa. Nanti next GA boleh join lagi :)

      Delete
    3. Tq Iskandar Jom Jalan. Ok kalau ada lagi insyaallah akan join.

      Delete
    4. Alhamdulillah terima kasih Iskandar. best bercollab dgn iskandar. Semoga JomJalan terus maju

      Delete
  3. Alhamdulillah Syukur Ya Allah. Rezeki Ramadhan ke 7. KakYa dapat menang hadiah UTAMA. Terima kasih Mamapipie dan JomJalan untuk Giveaway ini. Tahniah juga buat pemenang yang lain...

    ReplyDelete
  4. Tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada semua pemenang, terutama kak Ya dapat hadiah utama

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  7. tahniah semua pemenang... next time insyaAllah akan join..

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah...lekat jugak akhirnya...terima kasih Adda

    ReplyDelete
  9. Tahniah kepada semua pemenang... moga murah rezeki selalu kepada Mama aka penganjur Giveaway

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah, tak sangka di sini juga saya beroleh rezeki. Terima kasih buat Mamapp dan Jom Jalan! Nanti saya emel detailsnya.

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah. Terima kasih mamapipie & Jomjalan. Tahniah juga biat pemenang2 yg lain 😊💕

    ReplyDelete
  12. Thank you mama..
    Tahniah pada semua..

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah rezeki Ramadhan :)
    Terima kasih Mama & Jom Jalan.
    Tahniah juga utk kawan-kawan semua 👍

    ReplyDelete
  14. Tahniah kepada semua pemenang. Tahniah juga buat Mama dan Jomjalan. Next time buat GA lagi tau.

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah..rezeki Ramadhan namanya ni.
    Ammi dah submit GF tu ye

    ReplyDelete
  16. tahniah semua pemenang! rezeki ramadan utk kalian!

    ReplyDelete
Post a Comment

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Ok, Go it!