Pertama Kali Makan Roti Gardenia Black Forest Dengan Kismis - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Sunday, November 28, 2021

Pertama Kali Makan Roti Gardenia Black Forest Dengan Kismis

Pertama Kali Makan Roti Gardenia Black Forest Dengan Kismis. Minggu lepas mama baru perasa ada perisa baru roti bun Gardenia iaitu Roti Gardenia Black Forest Dengan Kismis. Maka mama pun beli la. Mama memang suka black forest, kali ni nak rasa versi roti pula.


Baca ni juga:


Pertama Kali Makan Roti Gardenia Black Forest Dengan Kismis

Semasa mama beli roti ni, adik kedai tu kata ada satu lagi perisa baru iaitu salted caramel. Tapi masa mama beli, stok dah habis pula. Takpelah, next time mama cuba.

Inilah rupa bungkusan roti black forest. Nampak menarik kan.

Sedap juga roti ni. Krim dia memang ada rasa black forest. Di dalam roti ada kismis dan rotinya jenis kasar macam roti bijiran. Bila makan rasa kismis, tekstur roti yang kasar dan krim bergabung dan rasa yummy.

Pada mama memang sedap roti ni. Nest time boleh la beli lagi.


15 comments:

  1. Memang nampak iklan AdSense ada perisa ini. Wah dah cuba dahulu. Bolehlah cari.

    ReplyDelete
  2. hmm tak pernah rasa lagi hatni sebab macam tak pernah jumpa hahahahah . nanti nak carilahh

    ReplyDelete
  3. Kalau rasa sedap memang nak beli lagi kan Mamapp.

    ReplyDelete
    Replies
    1. iye kak. tp yg salted caramel saya rasa mcm kureng sket

      Delete
  4. busyra baru ja cuba td.. hehe. sedap jgk..

    ReplyDelete
  5. nak cubalah. saya suka roti kalau ada kismis

    ReplyDelete
  6. Wah nak cuba jugak lah nanti nie Adda..

    ReplyDelete
  7. Ammi beli haritu tp tinggal satu je kat shelf kedai...
    balik rumah basuh tangan, buat apa yang patut..tengok ehhhhh roti nan sebijik yg tinggal dah diselamatkan oleh sibongsu.

    roti jagung faveret dia, simpan malam katanya. aishhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hikhik tinggal terus roti favourite dia ye.. si bongu ammi suka makan roti ke, sama la mcm syafi

      Delete

Words of wisdom