Hadiah Birthday Giveaway Sheila Inspire Dah Sampai - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Wednesday, October 6, 2021

Hadiah Birthday Giveaway Sheila Inspire Dah Sampai

Alhamdulillah, mama terpilih sebagai salah seorang pemenang Birthday Giveaway Sheila Inspire. Yeyy.. tak sangka beroleh kemenangan kali ni. Niat join adalah untuk support sesama blogger tapi bila terpilih sebagai pemenang alhamdulillah dikira rezeki mama.

Barang dah sampai srmalam tapi baru harini mama semlat buka. Nak tahu apa yang mama menang? Jom..

Yeyy dapat tudung bawal Alexa. Kebetulan baru je beberapa hari lepas mama terfikir nak tambah tudung warna purple. 

Aww.. suka sangat hadiah ni. Gambar ni percubaan membuat bentuk love tak menjadi..


Terima kasih Sheila kerana memilih mama sebagai pemenang. Walaupun mama tak mengharapkan hadiah tapi syukur bila ada rezeki macam ni. Semoga Sheila bertambah murah rezeki dan dalam lindungan Allah selalu.  Mmuah cayang sikit!

20 comments:

  1. bestnya dpt adiah.. cantik..
    alhamdulillah rezeki.. =)

    ReplyDelete
  2. Tahniah Adda dapat tudung baru.

    ReplyDelete
  3. Cantik hadiahnya. Tahniah, Mamapp.

    ReplyDelete
  4. Tahniah. Lawa gabungan warna tu.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah mama.. tahniah kerana dapat hadiah cantik..saya pun dapat jugak tapi tak sempat nak review lagi..

    ReplyDelete
  6. Tahniah kak
    Nanti kak jenguk blog rabia tau
    Tgh cri top pengomen bulan ni

    ReplyDelete
  7. seronoknya dapat hadiah :)
    Tahniah mama :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdullilah.. tahniah Adda..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah..tahniah mamapp, cantik warna dan corak tudung bawal tu.

    ReplyDelete
  10. tqtq semua.. mmg cantik tudungnya kan.. mama suka sgt

    ReplyDelete

Words of wisdom