First Time Mencuba Banana Milk Farm Fresh - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Tuesday, September 21, 2021

First Time Mencuba Banana Milk Farm Fresh

First Time Mencuba Banana Milk Farm Fresh. Aritu mama ada merasa susu pisang Aloha, kalini kawan mama belanja pula banana milk Fram Fresh. So dapatlah mama Mencuba Banana Milk Farm Fresh pula. Banana dan milk gabungan makanan yang sihat untuk ibu mengandung ni kan. 

 Baca ni juga First Time Rasa Banana Milk Aloha


First Time Mencuba Banana Milk Farm Fresh

Comel aje kan warna kotak ni kuning dan gambar banana pun comel pula nengoknya. Sebelum minum mama sejukkan dulu dalam peti ais.

Selepas minum, sedap juga rasa susu pisang Farm Fresh ni. Susu dia tak terlalu kuat bau pisang tapi rasa dia OK. Bila minum ni perasaan tu macam makan kek pisang pula. Memang rasa pisang dalam air ni macam kek pisang. Rasa pisang tu distinct dan ada rasa lemak-lemak dalam susu.

Not bad juga rasa dia, boleh beli la nanti. Harga satu kotak ni dalam RM3 aje untuk 200ml. Mama tak sure pula harga pasaran berapa. 


13 comments:

  1. selalu sold out susu pisang brand Farm Fresh ni. nampak sedap. tak berpeluang cuba lagi

    ReplyDelete
  2. tak pernah nampak lagi susu pisang ni. Comel jugak packaging dia

    ReplyDelete
  3. sedapnya minum susu farm fresh.. ni flavor banana pulak dahh

    ReplyDelete
  4. belum cuba lg..nanti shida nk beli lah..ramai kate sedap! kalah susu silofa tu..

    ReplyDelete
  5. Dah cuba susu pisang ni. Memang rasa pisangnya tak kuat sangat.

    ReplyDelete
  6. kotak cantik, rasa sedap, memang kena beli.. jemput baca lafaz akad nikah , Air Freight , bengkung

    ReplyDelete
  7. tak try lg
    biasanya my fav adalah mango tu

    ReplyDelete
  8. ramai dah cuba dan ramai juga yg belum ye. pada mama ok la susu pisang ni rasa dia boleh masuk dgn tekak mama. rasanya mmg susah sket kalau nak cari kat kedai kan

    ReplyDelete
  9. Belum jumpa lagi susu pisang farm fresh. Nak beli jugaklah nak merasa.

    ReplyDelete
  10. okey,nanti nak cari..tak penah nampak lagi setakat ni.

    ReplyDelete
  11. tak prnah lagi jumpa susu pisang farm fresh. Dulu pernah rasa neelofa punya je hehe

    ReplyDelete

Words of wisdom