Alhamdulillah rezeki dari innity lagi - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Sunday, December 19, 2010

Alhamdulillah rezeki dari innity lagi

Buat kesekian kalinya, semalam aku check status payment kat innity, masyuk lagi bayaran ke akaun aku. thanks ye innity. Love u, muahhs..

thanks juga kepada u ol semua yg sudi berkunjung ke blog yg tak seberapa ni. sebenarnya aku ni terkejar2 kalau nk blogwalking. tp, aku usahakan juga setiap jejak tu di balas. sebab tu amatlah penting bg korang tinggalkan jejak link yg betul ye.. apapun love u ol gak. muahhhsss..

14 comments:

  1. tahniah..moga rezki brtambah berkat.ameen

    ReplyDelete
  2. hiks, takde lah hebat mana. maluu.. thanks ye u ol gak yg byk menyumbang.

    ReplyDelete
  3. ala bestnye akak dah dpt habuan dari innity..saya ni masih terkial2 lagi huhu :( banyak ke dpt?hehe..dia masukkan terus ke akaun ke?

    ReplyDelete
  4. nuffnang or innity, which is better?

    ReplyDelete
  5. kak kak kak... innity ni yg mn puler..? huhu

    ReplyDelete
  6. hiks.. nak kata byk tu takde lah sgt tp ok la kan.. so far, kalau tak penah dpt be dari nuff cubalah innity. kalau berbanding dgn nuff mmg lagi masyuk. tp syarat nk join innity ni susah skrg ni. numara, innity ni cam nuffnang.. tp dia syarikat lain

    ReplyDelete
  7. This desiogn is incredible! You certainl
    know how to kep a reader entertained. Between your wit
    and your videos, I was almost moved to stzrt my own blog (well, almost...HaHa!) Wondderful job.
    I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it.
    Too cool!

    ReplyDelete

Words of wisdom