Pre-Contest - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Wednesday, September 2, 2009

Pre-Contest

Hmm.. sebenarnye hajat dihatiku yg kecil ini dah lama.. Aku teringin gak nak wat contest utk member2 blogger semua.. kalau boleh tanak wat contest yg susah2.. tp apa yek... dh nak dekat sebulan aku fikir tp x masyuk gak..

kengkawan ada idea x nak wat contest apa? yg penting aku nak wat simple2 jer.. xnak susahkan org.. suka-suka.. kengkawan suka.. aku pn suka hihihi..

12 comments:

  1. wah nak wat contest gak ke..bagus tu..leh ar daku joint nanti..leh ramai followerkan..

    ReplyDelete
  2. ok, bagusx3...ttp xtau lak bagi cdangan...hi.

    ReplyDelete
  3. yehaaa..harap2 adda cepat dpt idea..leh zieha join:)
    betul tu..buat contest yg simple mesti ramai yg join..all the best:)

    ReplyDelete
  4. tu la mmg tingin nk wat tp xde masa nk fikir lagi nak wat camne..

    ReplyDelete
  5. daku nak join..harus join..hehehehehe

    ReplyDelete
  6. buat la adda..gerenti farah join (dengan syeefa):)

    ReplyDelete
  7. hihi.. sure akan buat tp nak wat contest apa yek.. hadiahnye insya allah dh ada dlm pala nih

    ReplyDelete
  8. contest bahagian umah yg paling buruk/bersepah. hehehe..senang je tu..

    ReplyDelete
  9. umah bersepah tu dh ada org buat laa.. so xleh la

    ReplyDelete
  10. Contest aksi anak paling kelakar or mencuit hati. kite kalau bab2 anak mmg semangat sikit..hehehehe..

    ReplyDelete
  11. haah macam cun ajer lily.. insya allah akan difikirkan.. biasalah pasal anak mmg alert ajer kite ni kan

    ReplyDelete

Words of wisdom