Apakah maksud mimpiku ini? - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Friday, September 4, 2009

Apakah maksud mimpiku ini?

Malam tu.. aku bermimpi.. syafi dpt adik perempuan.. sgt comel.. aku dalam mimpi tu pn rasa pelik camne aku leh ada anak lain dlm mimpi tuh? bila masa plak aku beranak lagi?? hepi pn ada gak.. pada masa yg sama aku rasa kesian sgt pada syafi sebab dia akan dpt adik baru.. tak dapt la dia bermanja2 lebih2.. huhuu.. apakah maksud mimpiku ituh??

17 comments:

  1. ehem.. ehem.. ada makna tu.. hikhik... dah ponteng pose lom? if lom.. ada chance la tu.. heheh..

    ReplyDelete
  2. same here..last 2 weeks noy mimpi dapat baby boy walhal dlm mimpi tu noy tak tau pun yg noy ni preggy...

    tanda rezeki kan...

    ReplyDelete
  3. hopefully mimipi adda jadi kenyataan. sonot jugak klu dapat sepasang anak kan. klu preggy skang, sedang2 besarla nnti syafi bile adik lahir..=p

    ReplyDelete
  4. Adda pd pirasat aku x lama lg insyallah laa Syafi dpt adik tak lama lg...jeng3...

    ReplyDelete
  5. anil.. so far mmg posa penuh lagik tp i dont think im peknen..

    noy, tak sangka kite serupa.. apa yek maksudnyer tuh? darwish nak adik ke?

    lily.. hehe.. so far tak terfikir lagik.. sebab rasanye kena fikir byk menda kalau nak tambah sorang lagik.. btw, kalau lepas ni dpt girl mmg best hehe..

    kay.. jeng3.. ko dulu mcm ni gak ker?..

    ReplyDelete
  6. k.adda ade tanda2 syafi nak dapat adik kut... hehehe...

    ReplyDelete
  7. bab2 makna mimpi ni yati mmg tak terror.. tapi cam ape yg baca tu, cam nak dapat adik je syafi tu kan..hihihihi

    tapi ada orang kata mimpi tu sebaliknye..wallahualam

    ReplyDelete
  8. hajar.. hehe mana la tau kan mama syafi dh tingin anak sorang lagi hehe

    yati.. penah dengar jgk org cakap camtuh.. tp penah jugak org kata mimpi tu mainan tidur jer.. so kite tunggu je la.. jeng3..

    ReplyDelete
  9. ha, tu tandanya nk dpt baby baru la...hi,hi,hi...

    ReplyDelete
  10. hehhehe..mmg daku suka klau ada rezeki anak lagi..tapi..uhuhuhu..tak der rezeki lagi:(
    Hopefully adda start dulu dengan mimpi..pas tu JENG2..syafi dpt adik..insyaallah:)

    ReplyDelete
  11. erm...tu tande nye tak lame lg awk nk dpt menantu..kikikikikiki..

    ReplyDelete
  12. qq, nenantu?ayoyo syafi kecit lg ni dh nk bermenantu dh ker?

    jeng3,,

    ReplyDelete
  13. zieha, dh tingin nak kasi adik kat firas ye? semoga cepat2 dpt rezki ok.. aminn

    ReplyDelete
  14. Ada maksud tersirat ni ...

    mmmg camtu la perasaan seorg ibu bila baru ada sorang anak... bimbang yg sulong terabai bila ada adik..

    Mama dulu nangis2 bila dpt tau ngandung kali kedua.. Doktor siap pujuk2 kata itu HADIAH dari Allah..

    Dapat jer si angah tu... REZEKI berganda-ganda lak... Alhamdulillah!

    ReplyDelete
  15. Hehehe..baru berkesempatan baca blog..haha

    Wahh..mimpi dapat adek yer.. hehe.Tanda rezeki maybe.. aminn..:)

    ReplyDelete
  16. ye ke mamaqaypo? thanks yer.. tu yg org kata anak tu rezki..

    fara, aminn

    ReplyDelete

Words of wisdom