Shopping Biskut Di Stesen Biskut Kampung, Seksyen 9 Shah Alam Selangor - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Tuesday, November 15, 2022

Shopping Biskut Di Stesen Biskut Kampung, Seksyen 9 Shah Alam Selangor

Semasa mama Lunch di Madam Kwan's Seksyen 9 Shah Alam Selangor aritu sempat mama singgah Shopping Biskut Di Stesen Biskut Kampung, Seksyen 9 Shah Alam Selangor. Kedai ni terletak hanya selang beberapa kedai dari Madam Kwan. Selalu juga en hubby beli biskut dan kacang kat sini. 


Shopping Biskut Di Stesen Biskut Kampung, Seksyen 9 Shah Alam Selangor

Kalau korang ke sini memang rambang mata nak pilih biskut timbang yg nak dibeli. Mama sendiri pun 4-5 kali pusing-pusing kedai pilih mana yang mama nak. Tengoklah antara biskut yang ada kat sini..


asam dan kekacang pun banyak




Kalau nak beli utk goodies pun menarik juga kan.

Selain dari di atas ni, ada juga dijual mainan zaman dulu-dulu dan gula-gula yg membuat kita mengimbau zaman membesar dulu. Lupa pula mama nak ambil gambar. Puas jugalah mama shopping gula-gula, biskut dan kacang-kacang kat sini. Ini stok dah habis bolehlah pergi sini lagi.


Maklumat Stesen Biskut Kampung, Seksyen 9 Shah Alam Selangor

Stesen Biskut Kampung, Seksyen 9 Shah Alam Selangor

Address: 1B, Jalan Tengku Ampuan Zabedah B 9/B, Seksyen 9, 40100 Shah Alam, Selangor

10 pagi - 7.30 malam


15 comments:

  1. whoa....biskut lejen ni..best best. kalu gi mesti nyk terjebak ni

    ReplyDelete
  2. best nyaaaaa sy suka msk tmpt2 mcm ni bau2 mknn tu syok betul😀

    ReplyDelete
  3. teringat zaman kecik dulu biskut tin ni aje lah yang ayah ulang2 beli

    ReplyDelete
  4. Mahu berbekas masuk dalam bakul kalau masuk kedai ni

    ReplyDelete
  5. Biskut zaman kanak-kanak. Bagus ni buat stok kat rumah.

    ReplyDelete
  6. Kenapa la kat Seremban xde tempat macam ni...kalau ada kan best

    ReplyDelete
  7. bestnya shopping macam ni.. bahagia je walau kadang tu cuma dapat cuci mata je kan.. haha

    ReplyDelete
  8. menarik tu biskut2 dlm tin gtu..bole singgah nanti

    ReplyDelete
  9. biskut zaman kanak-kanak. selalu orang beli dan repack untuk goodies

    ReplyDelete
  10. sama lah macam husben saya, jumpa kedai yang jual biskut timbang2 camni confirm sangkut membeli juga..kat KL susah nak cari kedai2 camni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat KL ada. cari dkt Bandar Melawati sebelah foodcourt / hospital Kohilal (1 bangunan dgn achik printing)

      Delete
  11. Sy kalau masuk kedai macam ni memang lambertlah nak keluarnye semua nak beli

    ReplyDelete

Words of wisdom