Ada Yang Dapat Capture Pageview 4,200,000? - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Tuesday, September 6, 2022

Ada Yang Dapat Capture Pageview 4,200,000?

Assalamualaikum semua.. maaf la ye mama kesibukan minggu ni sebab ada audit isnin depan. Banyak menda nak buat ni. Tapi mama puas hati berpenat2 minggu ni sebab dah bersenang-senang selama 3 hari di Penang dan Ipoh weekend haritu hihi.. Semalam baru mama perasan ada email aka surat cinta berkneaan PV mama. Agak2 ada tak yang dapat Capture Pageview 4,200,000 kali ni?



Mama tunjuk dulu screenshotnya  ye. Tahniah Bola Katok!!

Nampaknya kali ni takde yang dapat capture no tepat. Walaupun BK dapat capture 2 no PV sebelumnya tapi dia kata susah nak capture no tepat sebab berdesup naiknya haha.. Apapun Tq BK sebab selalu support blog mama.. Duit kemenangan sudahpun mama bank in.

Pageview 4,300,000

Selepas ni mama nak cari pengcapture PV 4,300,000 pula. Sesiapa yang dapat capture +- 3 dari no pv tu akan dapat RM30 each no, kalau dapat no tepat RM50. Goodluck semua!


12 comments:

Words of wisdom