Makan Cendol di Cendol Kampung Hulu @Makan Avenue - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Monday, May 9, 2022

Makan Cendol di Cendol Kampung Hulu @Makan Avenue

Makan Cendol di Cendol Kampung Hulu @Makan Avenue. Mama makan cendo di semasa pergi ke Melaka bulan Disember lepas sebelum pergi ke Taman Rama-rama dan Reptilia Melaka. Cuaca tengah panas memang sedap pekena cendol. Cendol Kampung Hulu @Makan Avenue ni glemer dan ramai yang datang makan cendol kat sini. Sambil makan cendol boleh malayan pemandangan sungai Melaka dan melihat river cruise Melaka yang lalu lalang di situ.

Baca juga


Makan Cendol di Cendol Kampung Hulu @Makan Avenue

Mama ke sini waktu tengah hari. Tak banyak kedai buka dan kebanyakan yang ke sini untuk makan cendol. So, sambil makan cendol kami beli spagheeti aglio olio di kedai kat situ. Sedap juga spaghetti tu. 


Inilah cendol kami. Ada cendol durian, cendol jagung dan cendo  buah kabong

Sedap wo cendol durian ni. Mama makan durian dia je hihi. Ni cendol en hubby

Ni cendol mama. Teringin nak makan buah kabong

Cendol anak mama.

Harga cendol dan menu cendol yang ada

Semua cendol yang kami beli memang sedap. Dan harga dia pun amat berpatutan. Berbaloi makan cendol Kampung Hulu ni. Tempat makan luas dan banyak port ootd di Makan Avenue ni. Next time boleh singgah lagi. Cuma parking aje kena pepandai cari ye.



Beratur orang nak beli cendol

Ini pula gambar makanan kami. Spaghetti oglio olia




Maklumat Cendol Kampung Hulu @Makan Avenue

Cendol Kampung Hulu @Makan Avenue

Alamat: 26, Jalan Kampung Hulu, Kampung Hulu, 75200 Melaka

Telefon: 012-673 2028

8 comments:

  1. wowwww... cuaca panas mmg syiok pekena cendol!!

    ReplyDelete
  2. Memang sedap cendol Kampung Hulu ni. Kalau ke melaka memang nak repeat lagi

    ReplyDelete
  3. 18 tahun kahwin dgn orang Melaka..tapi tak pernah ammi jejak kaki ke situ. Asal balik Melaka je kalau tak berkurung dalam rumah ntah kemana hala kita tuju.

    ReplyDelete
  4. dap dap tgk cendol tu...spaghetti pun nmpk yummylicious...

    ReplyDelete
  5. Memang nampak sedap dan banyak cendolnya.

    ReplyDelete
  6. sedap cendol ni tapi kena datang waktu bukan peak hour.. kalau peak yang layan tu pun dah penat..

    ReplyDelete
  7. Sedapnya.. rasa macam nak repeat lagi Kak Sue nie..

    ReplyDelete

Words of wisdom