Siapa Dapat Capture Pageview 3,900,000? - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Tuesday, May 10, 2022

Siapa Dapat Capture Pageview 3,900,000?

Assalamualaikum semua. Harini mama kembali bekerja selepas seminggu lebih bercuti. Selamat hariraya semua. Alhamdulillah mama dapat juga berkunjung dan berziarah sedara mara di kampung dan di KL walaupun tak dapat bertemu semuanya. Nantilah mama ceritakan suasana raya mama sekeluarga ye. Harini bila buka email mama screen shot yang no pv 3.9M blog ni dapat dicapture. Jom kita tengok siapa yang kena.

Siapa Dapat Capture Pageview 3,900,000?

SS yang mama terima. 

Kali ni mama dapat satu email saja dan nampaknya nombor yang dicapture kurang 1 dari 3.9M. Rasanya tiada yang berja capture secara tepat. Apapun mama ucapkan tahniah pada Bola Katok kerana berjaya capture nombor PV kali ni.

Terima kasih banyak2 kerana support segment capture nombor PV mama di blog ni. 


Capture Nombor Baru

Next, mama mencari pengcapture PV 4,000,000 pula. Cantik nombornya tu. Kita tunggu siapa yang kena. Goodluck semua!

13 comments:

  1. Siapakah yang bertuah itu? Hehehe :)

    ReplyDelete
  2. Seronoknya....memang selalu terlepas la..mula ingat..pas tu leka...

    ReplyDelete
  3. jeng jeng..nk tgk siapa yg bertuah untuk next capture plak...

    ReplyDelete
  4. Tahniah! Boleh la cuba lepas ni. Kot dapat hadiah kan hehe

    ReplyDelete
  5. Terima kasih banyak-banyak. 😀

    ReplyDelete
  6. tahniah bola kotak.. sibuk beraya dah lupa dah

    ReplyDelete
  7. Tahniah BK.. Kak Sue asyik lupa ja, tambah Raya tak dan menyinggah blog kawan-kawan.. hehehe..

    ReplyDelete

Words of wisdom