Makan Aiskrim Cappuccino Nescafe Gold - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Tuesday, May 17, 2022

Makan Aiskrim Cappuccino Nescafe Gold

Assalamualaikum semua. diharap semuanya sihat. Mama ni mood masih kelaut tapi mama usahakan juga la update blog ye. Mood raya tak habis lagi nak buat macam mana. 2 hari lepas mama cuba Makan Aiskrim Cappuccino Nescafe Gold. Rasanya ni first time nescafe keluarkan aiskrim sendiri kan. Disebabkan ada rasa kopi maka wajiblah mama cuba. 

Inilah aiskrim Makan Aiskrim Cappucino Nescafe Gold. Harga sebatang RM 4.50 ala aiskrim kayangan juga ni. Beberapa harini kan memang cuaca panas, maka makan aiskrim sejuk sikit badan ni.
 

Bahagian dalam aiskrim ada krim dan juga yang hitam-hitam tu adalah cappucino. Luarnya disalut coklat. Sedap juga aiskrim ni ada rasa pahit tapi tak terlalu pahit. Ada rasa berkrim dan manis-manis. Sedap di tekak mama, kalau terigin bolehlah beli lagi


20 comments:

  1. boleh try la nanti.. aku tunggu orang review.. haha

    ReplyDelete
  2. Manis tak..akak kalau manis2 ni kureng skit

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa kak, manis juga tapi takde la melampau

      Delete
  3. boleh cuba ni nanti.... tq mama....

    ReplyDelete
  4. Nampak sedap. Harap dapat merasa jugak nanti.

    ReplyDelete
  5. Nampak sedap.. boleh lah Kak Sue cuba jugak nanti..

    ReplyDelete
  6. try la, kena dgn tekak mama.. tapi tak boleh selalu beli. mahal haha

    ReplyDelete
  7. Tak try lagi aiskrim cappucino ni. Boleh la cari nanti

    ReplyDelete
  8. Setakat ni tak pernah nampak lagi aiskrim ni di mana-mana pasar raya. Macam-macam pilihan aiskrim yang ada sekarang ni, kan.

    ReplyDelete
  9. wahhh nescafe pun dah keluarkan aiskrim sendiri

    ReplyDelete
  10. Dah nampak icecream ni since last week tapi tak mencari lagi sampai sekarang..haha

    ReplyDelete
  11. manis skit bagi saya..rasa syot otak2..ahhaha

    ReplyDelete
  12. Jenuh bercari. Tak jumpa.
    Sejak viral, nak jumpa sepeket pun payah.
    Ha3

    ReplyDelete
  13. kalau korang mencari aiskrim ni ada dijual di petronas..

    ReplyDelete

Words of wisdom