Segment Bloglist 2022 Mamapipie - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Wednesday, December 8, 2021

Segment Bloglist 2022 Mamapipie

Assalamualaikum semua. Alhamduliillah seronok mama berblog sekarang walaupun pakwe lama mama si adsense tu dah meninggal. Mama rasa dia tak suka mama selalu buat GA hikhik. Mama baru perasan bloglist mama rupanya lama tak update. Maka dengan ini mama ingin menjempur semua menyertai Segment Bloglist 2022 Mamapipie.

>> Senarai Peserta Segment Bloglist 2022 Mamapipie <<

Setiap orang yang menyertai segment ini akan mama masukkan dalam bloglist 2022 mama. Rasanya dalam blogspot takde limit kan. Harap-harap takde la. Tapi bagi blog yang tak aktif akan mama keluarkan dari bloglist mama selepas 2 bulan ye. Dan mama akan continue remove blog yg tak aktif tu every month (kalau rajin la). Dengan lafaz bismillah mama lancarkan segment ini.


Segment Bloglist 2022 Mamapipie


Tarikh segment sehingga 31/Disember 2021

Syarat penyertaan mudah aje:

  1. Terbuka lepada semua blogger yang ada blog.
  2. Buat blog post bertajuk "Segment Bloglist 2022 Mamapipie". Tepek banner di atas beserta link ke post ini.
  3. Wajib letak blog http://www.mamapipie.com dalam bloglist korang
  4. Jemput Follow Media Social Mama (tak wajib pun)  || Instagram | Youtube | Twitter | FB Page| |
  5. Tinggalkan link pernyertaan korang di post ini..

Sesiapa yang follow mama kat instagram minta tulis nama instagram korang kat komen. Nanti mama follow back. Bukan apa, kat ig tu ramai follower spam contohnya old money collector dan abg2 pilot haha. Mama fobia sebab ada abg pilot yang sampai video call mama, pm, etc. seramm dik non..

Mama ucapkan terima kasih atas sokongan korang. Selamat bersegment semua. Sayang korang mmuahh..

29 comments:

  1. join :)

    https://www.tiarasaphire.com/2021/12/segment-bloglist-2022-mamapipie.html

    ReplyDelete
  2. Kak, Naim join

    https://pemudattbc.blogspot.com/2021/12/segment-bloglist-2022-mamapipie.html

    ReplyDelete
  3. http://zzzyy.blogspot.com/2021/12/segment-bloglist-2022-mamapipie.html

    saya join yea. blog mp lama dah jadi bloglist saya 😍

    ReplyDelete
  4. https://www.syaznirahim.com/2021/12/sbmmp.html saya join ye MamaPipie! Ig saya: syazni_eim :D

    ReplyDelete
  5. join

    https://salinasafea.blogspot.com/2021/12/segmen-bloglist-2022-mamapie.html

    ReplyDelete
  6. ammi hadir dan join...

    https://www.sheilaarshad.com/2021/12/segment-bloglist-2022-mamapipie.html

    ReplyDelete
  7. haah. baru perasan bloglist mama tu tahun 2019. ok Insha Allah nanti saya join

    ReplyDelete
  8. menjoinkan diri...

    https://www.mialiana.com/2021/12/segment-bloglist-2022-mamapipie.html

    ReplyDelete
  9. Tqtq semua support mama. Nanti nx week mama Mula masykkan dlm blog list ye. Skrg mama outstation hihi

    ReplyDelete
  10. saya join ye

    https://www.farhanajafri.com/2021/12/segment-bloglist-2022-mamapipie.html

    ReplyDelete
  11. Gee join

    https://www.zianaeunos.com/2021/12/segment-bloglist-2022-mamapipie.html

    ReplyDelete
  12. Wah macam best nih. Nak cubalah nnt tunggu masa senang sikit :)

    ReplyDelete
  13. Aini dah join..(^_^)

    https://ainihalim85.blogspot.com/2021/12/segment-bloglist-2022-mamapipie.html

    ReplyDelete
  14. Kita join :)

    https://hannailly.blogspot.com/2021/12/segment-bloglist-mamapipie-2022.html

    ReplyDelete
  15. Saya join jugak :)

    https://www.shimajelani.com/2021/12/segmen-bloglist-2022-mamapipie.html

    ReplyDelete
  16. udah join...

    https://misshamakeupstore.blogspot.com/2021/12/segmen-bloglist-2022-mamapipie.html

    ReplyDelete
  17. tq semua. nanti ye bagi mama beberapa hari update senarai peserta. baru nak bernafas ni balik dari bercuti hikhik

    ReplyDelete
  18. https://www.bondezaidalifah.com/2021/12/segment-bloglist-2022-mamapipie.html

    ReplyDelete
  19. https://belogsjm.blogspot.com/2021/12/segment-bloglist-2022-mamapipie.html?m=1

    ReplyDelete
  20. saya join =)

    https://at-tarmizi.blogspot.com/2021/12/segment-bloglist-2022-mamapipie.html

    ReplyDelete
  21. https://belogsjm.blogspot.com/2021/12/segment-bloglist-2022-mamapipie.html

    ReplyDelete
  22. Sha joint
    https://kasihkuamani.blogspot.com/2021/12/segment-bloglist-2022-mamapipie.html

    ReplyDelete
  23. Mama Aien join tau! Hahaha sempat tak ni?

    https://www.aienienka.com/2021/12/segmen-bloglist-2022-mamapipie.html

    Selamat tahun baru semua, dan mama juga. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh sangat aien.. tq support segment mama ye

      Delete

Words of wisdom