Lagi 6 Hari Segment Bloglist 2022 Mamapipie Akan Berakhir - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Saturday, December 25, 2021

Lagi 6 Hari Segment Bloglist 2022 Mamapipie Akan Berakhir

Terima kasih kepada peserta peserta Segment Bloglist 2022 Mamapipie. TQ support segment mama ye. Kepada yang nak join segment mama dun worry masih ada masa 6 lagi tau. 


Siapa yang nak join boleh klik banner di bawah:

Tarikh segment sehingga 31/Disember 2021


Kat sini mama nak senaraikan nama peserta Segment Bloglist 2022 Mamapipie. Terima kasih bagi yang support segment mama ni. Sambil-sambil tu bolehlah kita blogwalking sesama peserta.


Senarai Peserta Segment Bloglist 2022 Mamapipie

  1. https://www.tiarasaphire.com/2021/12/segment-bloglist-2022-mamapipie.html
  2. https://pemudattbc.blogspot.com/2021/12/segment-bloglist-2022-mamapipie.html
  3. http://zzzyy.blogspot.com/2021/12/segment-bloglist-2022-mamapipie.html
  4. https://www.syaznirahim.com/2021/12/sbmmp.html
  5. https://salinasafea.blogspot.com/2021/12/segmen-bloglist-2022-mamapie.html
  6. https://www.sheilaarshad.com/2021/12/segment-bloglist-2022-mamapipie.html
  7. https://www.mialiana.com/2021/12/segment-bloglist-2022-mamapipie.html
  8. https://www.farhanajafri.com/2021/12/segment-bloglist-2022-mamapipie.html
  9. https://www.zianaeunos.com/2021/12/segment-bloglist-2022-mamapipie.html
  10. https://ainihalim85.blogspot.com/2021/12/segment-bloglist-2022-mamapipie.html
  11. https://hannailly.blogspot.com/2021/12/segment-bloglist-mamapipie-2022.html
  12. https://www.shimajelani.com/2021/12/segmen-bloglist-2022-mamapipie.html
  13. https://misshamakeupstore.blogspot.com/2021/12/segmen-bloglist-2022-mamapipie.html
  14. https://www.bondezaidalifah.com/2021/12/segment-bloglist-2022-mamapipie.html
  15. https://belogsjm.blogspot.com/2021/12/segment-bloglist-2022-mamapipie.html
  16. https://at-tarmizi.blogspot.com/2021/12/segment-bloglist-2022-mamapipie.html
  17. https://kasihkuamani.blogspot.com/2021/12/segment-bloglist-2022-mamapipie.html
  18. https://www.aienienka.com/2021/12/segmen-bloglist-2022-mamapipie.html 


Mama dah masukkan semua yang tersenarai dalam bloglist mama sekarang. Pastikan blog korang aktif selepas 2 bulan ye. Nanti mama akan review dan yang tak aktif akan mama remove. In case kalau ada tercicior tu bagitau mama tau..

13 comments:

  1. waaa ada segmen. nanti Aien join k. 😘

    ReplyDelete
  2. terima kasih mamapipie! mama memang sentiasa wujud di bloglist saya hehe

    ReplyDelete
  3. X ingat nak join. Tp link mama mmg ada ada dlm bloglist sy. Tahniah kpd mama n semua peserta....

    ReplyDelete
  4. Selamat maju jaya mereka yang terlibat.

    ReplyDelete
  5. Belum join lagi Kak Sue nie pun..

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. its ok nor, boleh aje kalau nak exchange bloglist bgtau ye

      Delete
  7. lama aida tak blogging.
    da naik keje, tempo utk blogging tu lari.
    weekend heboh holiday sana sini, tu yg tak sempat.
    ni baru merangkak ke blog kawan2 sedikit demi sedikit.
    in shaa Allah.

    ReplyDelete

Words of wisdom