Semooth Ngopi Seksyen 9 Shah Alam Selangor - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Monday, November 15, 2021

Semooth Ngopi Seksyen 9 Shah Alam Selangor

Minggu lepas mama sempat beli air kopi dari Semooth Ngopi Seksyen 9 Shah Alam Selangor. Sebenarnya mama dan en hubby ternampak foodtruck ni semasa kami berlegar-legar di area Seksyen 9 Shah Alam beberapa hari sebelumnya. Sebagai coffee lover, maka kenalah mama rasa sendiri kopi kat Semooth Ngopi Seksyen 9 Shah Alam Selangor ni kan.

Baca ni juga


Minuman Pilihan di Semooth Ngopi Seksyen 9 Shah Alam Selangor

Berikut adalah 3 Minuman Pilihan kami di Semooth Ngopi Seksyen 9 Shah Alam Selangor. 

Inilah menu kami 3 beranak, Kopi vanilla, kopi karamel dan air koko. Air koko memang terasa kokonya, pekat dan tak terlalu manis. Kopi Vanilla pun sedap dan sangat pekat, bila minum terasa macam ice cream pun ada. Kopi vanilla ni agak manis rasanya. Kopi karamel tu rasa kopinya memang kuat tapi ada tint of rasa karamel. Not bad.. 


Menu dan Harga di Semooth Ngopi Seksyen 9 Shah Alam Selangor

Korang tengok gambar di bawah ni je ye.



Kalau korang  nak cari Semooth Ngopi ni ada di area TAPAK Seksyen 9 Shah Alam.

Ini lorinya.

Kalau korang nak try beli, boleh cari di TAPAK seksyen 9, Shah Alam tu. 


13 comments:

  1. banyak betul booth kopi sekarang... banyak pilihan pengguna

    ReplyDelete
  2. nampak sedap. harga pun tak mahal sangat. lama tak membeli di food truck

    ReplyDelete
  3. Sekarang sana sini orang meniaga kopi kan.. nampak sedap yang nie, harga pun okay..

    ReplyDelete
  4. kalau lajak sampai shah alam, boleh cuba kak

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. rasanya ye. masa mama search alamat baru tahu

      Delete
  6. macam-macam jenis kopi sekarang ni..antara sedap dengan tidak je

    ReplyDelete
  7. Part ni akak tak leh tgok..mesti rasa teringin...hahahha

    ReplyDelete

Words of wisdom