Pengumuman Pemenang Kategori 2 Road to 3M Mamapp - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Thursday, August 12, 2021

Pengumuman Pemenang Kategori 2 Road to 3M Mamapp

Bismilllah.. Alhamdulillah semalam mama sempat buat cabutan untuk 5 orang pemenang Kategori 2 Giveaway Road to 3M Mamapp. Rasa lega akhirnya teka teki siapakah pemenang akhirnya terjawab. Mama sendiri rasa puas hati sebab mama buat cabutan secara manual dan cabutan ini dibuat dengan adil dan saksama insya Allah. 


Pengumuman Pemenang Kategori 2 Road to 3M Mamapp

Preparation sebelum cabutan. Gigih jiga mama ni potong dan lipat satu satu nama peserta. Pada masa yang sama seronok juga buat ni jadi terapi buat mama sebab guna otak kanan.

Bean box ni mama.goncang setiap kali nak cabut nama. Itulah susunan 5 nama setelah membuat 5 kali cabutan. Nak tau siapa pemenangnya?


jeng..



jeng..



jeng..


Tadaa.. inilah senarai pemenang ikut turutan cabutan.

  1. http://www.zianaeunos.com
  2. https://pemudattbc.blogspot.com
  3. https://www.safenifeni.com
  4. https://thejagungspirasi.blogspot.com
  5. https://www.adianiez.com

Tahniah mama ucapkan kepada semua pemenang. Kepada yang tak terpilih mama doakan semoga korang murah rezeki di GA lain ye. Mama titipkan doa agar semua peserta GA mama berada dalam keadaan yang sihat dan murah rezeki.


Hadiah Misteri

Seperti biasa, mama suka beri hadiah kepada peserta pertama yang menyertai GA mama. So, tahniah mama ucapkan kepada Rabia https://rabiadawiyah21.blogspot.com kerana menjadi peserta no 1. Nanti Rabia email alamat rumah ye.. Mama bagi hadiah saguhati harap Rabia suka.


Berikan alamat dan warna Inpod


IMG_20210705_134542_copy_625x625

Kepada 5 pemenang inpods sila emailkan nama, alamat dan no hp untuk urusan pos hadiah. Kalau ada warna inpod yang berkenan sila bgtau cecepat. Siapa email dan cop warna dulu akan dalam berdasarkan first email, first got gitew. Kalau tidak nyatakan warna apa yang korang nak, mama akan bagi secara random. Mama ucapkan tahniah sekali lagi.


Kepada semua, terima kasih kerana mengunjungi blog mama. Nanti mama nak buat segment silalah support ye. Terima kasih semua. Mama sayang korang semua.


P/S: mama still continue segment capture no PV mama ye. kali ni bagi no 3 150 000 pula. good luck semua


37 comments:

  1. Tahniah semua.. ok ada peluang lagi capture PV no baru hahaha

    ReplyDelete
  2. tahniah utk semua pemenang... tahniah juga buat akak

    ReplyDelete
  3. Wah, syoknya. Tahniah kepada semua pemenang. Tahniah juga untuk mama, semoga murah rezeki...

    ReplyDelete
  4. wow,tahniah kepada semua pemenang!!Hi3

    ReplyDelete
  5. Wahh, dah keluar dah senarai pemenang. Tahniahhh kepada semuanya! :D

    ReplyDelete
  6. Tahniah semua pemenang!! bestnyaaaaa ^_^

    ReplyDelete
  7. Nampaknya rezeki saya kejar nombor.
    Apapun tahniah pada mereka yang berjaya. Debaran sudah terakhir.

    ReplyDelete
  8. tahniah kpd para pemenang! anda hebat!!!

    ReplyDelete
  9. Rajinnya mama print out and buat manual.

    Tahniah semuuaa yang menang. Yayyy dah ada pemenang .alhamdulillah

    ReplyDelete
  10. tahniah kepada semua pemenang. rajinnya mama cabut hadiah secara manual. comel bean box tu

    ReplyDelete
  11. Tahniah kepada semua pemenang 😍

    ReplyDelete
  12. Tahnniah kepada semua pemenang
    Bean box tu cantik sangat lah hehe..

    ReplyDelete
  13. Tahniah buat semua pemenang..... x sempat join. kena tunggu GA yg seterusnya la...

    ReplyDelete
  14. Tahniah kepada pemenang yang tersenarai...

    ReplyDelete
  15. Tahniah utk semua pemenang! Tq mamapp buat contest, dapat ramai kawan baru dah ni, hihi..

    ReplyDelete
  16. Tahniah kpd semua pemenang... yeay!

    ReplyDelete
  17. Huyooo.. Tahniah all! Nice woooo

    ReplyDelete
  18. tahniah kepada para pemenang

    semoga murah rezeki semuanya

    ReplyDelete
  19. Tahniah kepada semua pemenang :-)

    ReplyDelete
  20. Tahniah kepada semua yang berjaya

    ReplyDelete
  21. Tahniah untuk semua pemenang. Tahniah juga untuk Adda ya.. ❤️

    ReplyDelete
  22. tq semua yang memeriahkan ga mama.. bean box tu dapat hamper mujur ada gak kegunaannnya hihi

    ReplyDelete
  23. Tahniah pada semua pemenang. Tak perasan mama buat contest.

    ReplyDelete
  24. Alhamdulillah Kak feni no 3. Tq2vm. Alhamdulillah. Terima kasih mamapipie..

    ReplyDelete
  25. Wahh tahniah kepada semua pemenang!!

    ReplyDelete
  26. Alhamdulillah, tahniah kepada semua pemenang...

    ReplyDelete
  27. Tahniah untuk semua pemenang GA mamapp

    ReplyDelete

Words of wisdom