Lagi 10,000 - Pemenang Hadiah Kategori 1 Semakin Hampir - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Thursday, July 29, 2021

Lagi 10,000 - Pemenang Hadiah Kategori 1 Semakin Hampir

Lagi 10,000 - Pemenang Hadiah Kategori 1 Semakin Hampir. Pejam celik lagi beberapa hari insya Allah kita akan bertemu pemenang yang akan berjaya capture nombor pv blog mama seperti Giveaway Road to 3M Mamapp. Mama sendiri pun tak sabar nak tunggu siapa pemenang tu. Good luck semua semoga ada rezeki korang dpt capture nombor dan menang wang tunai dari mama.


Setakat ni mama terima 46 penyertaan dan kepada sesiapa yang belum menyertai Giveaway mama silalah join cesepat ye. 6 Ogos ni adalah tarikh akhir. Tapi in order untuk menang kategori 1 korang kena up post giveaway cecepat tau. Karang tak valid pula walaupun dapat capture nombor pv tapi tak menepati syarat penyertaan. Mama anggarkan dalam hari jumaat-sabtu ni kita akan bertemu pemenang kategori 1. 

Soalan bocor: PV mama sehari anggaran dalam 4000. Kadang2 lebih sampai 6k kdg2 kurang. Korang bajet sendiri la ye.


Klik kat bawah ni untuk join dan lihat senarai peserta.

mamapproadto3mb

GA berlangsung dari 6 Julai - 6 Ogos 2021

Senarai Peserta ]


Mama anggarkan dalam hari jumaat-sabtu ni kita akan bertemu pemenang kategori 1. Goodluck gais.. Rajin-rajin usha tau 2 hari ni.

24 comments:

  1. Sikit je lagi tu nak capai 3M. All the best untuk semua yang join :)

    ReplyDelete
  2. Semoga ada pemenangnya nanti..

    ReplyDelete
  3. 2990679.Sikit lagi nak 3M. Siapalah yang bertuah jadi pemenang tu ?

    ReplyDelete
  4. insyallah gigih nak capture PV tu hahha

    ReplyDelete
  5. Good Luck to all and me!!
    Haaaaaa..mama Up lagi entri rini.. InshaALLAh cepat lagik sampai..HAHHAHAHA

    ReplyDelete
  6. Hehe nasib baik ingatkan.
    Ada pula tips/soalan bocor. Insya Allah.

    ReplyDelete
  7. goodluck semua.. saje up entry ni. supaya fair kpd semua org :)

    ReplyDelete
  8. kita pulak berdebar ni.. hihihi

    ReplyDelete
  9. Wah... Good luck semua.. Esok mesti dah cecah 3M tu..

    ReplyDelete
  10. Memang berdebar juga ni... esok boleh la kita kerap2 belek, kalau sabtu mesti terlupa bila dah sibuk kat rumah... hihi..

    ReplyDelete
  11. wahh, tak lama dah ni. hari2 singgah sini tgk pv. hehe

    ReplyDelete
  12. Wahh terbaik mama bagi soalan bocor hehe current countdown 2992060

    ReplyDelete
  13. Wow, good luck kepada yang bertuah... =)

    ReplyDelete
  14. Wah sikit lgi 3m..tahniah mamapp

    ReplyDelete
  15. Wah dah hampir... Sekarang ni 2994188

    ReplyDelete
  16. Sikit jer lagi ni kan....aduhai dapt ke x ni nak screenshot

    ReplyDelete
  17. Selamat maju jaya kpd semua peserta...

    ReplyDelete
  18. datang sini untuk menangkap nombor. lagi 5500. hehe. nanti saya datang lagi

    ReplyDelete
  19. Haha kita countdown kat sini ye

    ReplyDelete

Words of wisdom