PUAZZ Gardenia Ban Kari Ayam Roti Kegemaran Kami - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Thursday, March 11, 2021

PUAZZ Gardenia Ban Kari Ayam Roti Kegemaran Kami

PUAZZ Gardenia Ban Kari Ayam Roti Kegemaran Kami. Roti savoury dari Gardenia ni dah dilancar 2 bulan rasanya. Sejak tu PUAZZ Gardenia Ban Kari Ayam Roti Kegemaran Kami anak beranak dah. Puas hati makan dan kenyang sangat bila makan roti ni. Selalu takde stok juga roti ni tau.







PUAZZ ni ada 3 iaitu kari ayam, mackerel sambal dan sambal ikan bilis. Satu bungkus RM2 dan dalam satu bungkus tu ada 2 ketul ban. Mama dah rasa kesemua ban ni dan yang paling mama suka tentulah kari ayam.


Ban kari ayam. Dalam satu bungkusan ni ada 2 ban tau.


Satu ban


PUAZZ Gardenia Ban Kari Ayam 

Kenapa mama suka PUAZZ Gardenia Ban Kari Ayam  ni? Sebenarnya mama suka dengan rasa dia yang seperti home made. So, roti ni sesuai dibuat breakfast, tea atau kasi anak bawak bekal gi sekolah pun boleh. Bila makan tak ra muak dan roti ni memang mengenyangkan. Selalunya mama makan satu ban aje dan penuh perut tu, Memang savory la..

Boleh lihat inti nya

Inti kari ayam ni ada kentang dan kari. Mama memang sejenis yang suka letak kentang banyak-banyak dalam kari. SO, memang sangat sesuai la dengan taste kami anak beranak.



16 comments:

  1. Nampak sedap. Tapi saya tak cuba lagi :)

    ReplyDelete
  2. Akak ada beli pagi ni,blom makan lagi ha...petang nanti kot..hehehe...

    ReplyDelete
  3. Memang ramai puji roti Puazz Gardenia sedap.

    ReplyDelete
  4. Ramai puji roti kari Puazz ini kata sedap. Belum lagi cuba.

    ReplyDelete
  5. tak pernah rasa lagi yg kari ayam ni. nampak sedap boleh la try nanti :)

    ReplyDelete
  6. memang sesuai buat kudapan sementara menunggu balik dari sek. nak makan nasi terlalu byk sgt..

    ReplyDelete
  7. Rasa homemade tu yang buat roti Puazz ni best

    ReplyDelete
  8. Tak tahu pula ada inti kari ayam ni. Selalunya jumpa yang inti sambal ikan bilis tu.

    ReplyDelete
  9. tak pernah try lagi ni kak, nak kene cuba yang kari nih...

    ReplyDelete
  10. Tak pernah try lagi. Masa memula tengok roti ni bukan baca Puazz tapi Pizza. Ntah mana datang pizza tu pun tak tahu. Tengok betul2 ejaan rupanya Puazz.. Adoii la mata..

    ReplyDelete
  11. Ok nak try lah nanti. Boleh bg syafi bawa bekal g sekolah juga nanti.

    ReplyDelete
  12. yg ni sy x cuba lg. tp yang mackerel tu sy dah cuba mmg sedap ;-)

    ReplyDelete

Words of wisdom