Lunch di Restoran A.Hassan Ayam Kampung Velodrum Kuala Lumpur - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Monday, February 22, 2021

Lunch di Restoran A.Hassan Ayam Kampung Velodrum Kuala Lumpur

Sebelum PKP aritu mama sempat  Lunch di Restoran A.Hassan Ayam Kampung Velodrum KL. Semasa tu masih boleh lagi makan di kedai. Dan sekarang pun dah boleh juga dah makan kat kedai kan. Kebetulan mama pergi ke KL atas urusan kerja maka sempat lah singgah di sini. Restoran A.Hassan Ayam Kampung Velodrum ni terkenal dengan ayam kampungnya.


Menu Pilihan Restoran A.Hassan Ayam Kampung Velodrum


Wajib makan ayam kampung goreng panas kalau ke sini

Ini antara order kami.

Gulai daging

Kerabu perut

Acar

Lala


Antara lauk paul yang ada. Banyaknjuga yg dah habis Masa ni



Makanan kat sini boleh tahan cuma quite crowded time lunch hour especially parking yang terhad. Tapi tempat duduk mmg banyak almaklumlah kedai ni 3 tingkat siap boleh makan kat open air lagi. Makan sedap2 dan wajib cuba ayam.kampung goreng yang fresh. Parking betbayar rm3 tapi parking agak terhad masa peak time. Pekerja kat sini melayan kami dengan baik walaupun masa kami datang tu orang tengah ramai sangat. Ada sesapa penah makan kat sini tak?


Maklumat Restoran A.Hassan Ayam Kampung Velodrum

Tingkat 3 yang lengang. Kedai ni ada lif tau


Restoran A.Hassan Ayam Kampung Velodrum
Alamat: Jalan Dataran Velodrom, Batu 4, Jalan Cheras, 56000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Waktu perniagaan: 10:30 pagi – 5:00 petang (Tutup pada hari Jumaat)



13 comments:

  1. Banyak juga lauk Adda pilih. Belum pernah lagi ke sini. Takpe cuci mata tengok makanan dahulu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. makan dgn opismate masa ni NA.. baru meriah byk lauk hihi

      Delete
  2. Lamanya tak makan kat sini...sedap...ada satu cawangan kat mana ntah siap ada air durian belanda pekat sedap....

    ReplyDelete
    Replies
    1. peh ada air durian belanda lagi tu.. kat area sini byk kedai ayam kampung kan

      Delete
  3. Fav ayam kampung Hassan.. Area opis ada outlet

    ReplyDelete
  4. Sedap-sedap menu tu fav saya ayam kampung dengan kerabu perut

    ReplyDelete
  5. Tak pernah sampai lagi ke sana. Banyak juga pilihan lauk..

    ReplyDelete
  6. uishh banyak jugak lauk nyaa sedapppnyaa

    ReplyDelete
  7. lama dah ammi tak makan kat sini walaupun jarak dgn rumah sepelaung je.

    ReplyDelete

Words of wisdom