Capture Pageview 2450k Terlepas Lagi? - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Wednesday, February 3, 2021

Capture Pageview 2450k Terlepas Lagi?

Capture Pageview 2450k Terlepas Lagi? Seperti biasa semalam mama masuk blog ni dan tetiba terperasan yang nombor pageview mama dah melebihi 2,450,000. Maka, mama pun menunggu-nunggu juga email jika ada yang capture nombor ni. 






Kalau korang nak tau, kat blog ni sentiasa ada segment capture pageview. Nampak gayanya sehingga hari ini takde orang yang claim nombor tu. Maka nampaknya pageview 2450k berlalu begitu saje.


Pagi semalam mama masuk blog tengok dah terlepas dah.


No Capture Pageview Baru






Memandangkan pageview 2450k dah terlepas, maka mama mencari pengunjung yang dapat capture pageview mama yang ke 2,500,000 pula. Mama akan terima plus minus 3. So kalau korang dapat capture 2,499,997 sehingga 2,500,003 masih ada peluang untuk memenangi RM50 dari mama tau. Cuma, kalau ada lebih dari sorang, mama akan pilih nombor yang paling hampir dengan 2500k. Jom kita sama-sama tunggu insan bertuah tu.. All the best semua



18 comments:

  1. selalu tak terpandang pun pageviews tu... moga-moga ada la yang terkena untuk nombor akan datang

    ReplyDelete
  2. Ok insya Allah. Saya pun tengok macam lama lagi. Lepas itu terlepas. Hehe.

    ReplyDelete
  3. Laju betul pageview blog mama ni, tak sempat nak tangkap

    ReplyDelete
  4. Tak kena masa kalau Naim masuk sinmi acapkali terlepas hehe

    ReplyDelete
  5. buka aritu dah sampai ratus dah. terlepas lagi..hehe

    ReplyDelete
  6. sebenarnya boleh bajet tau timing tu sebab satu hari dalam 2000 dia akan naik. so boleh agak bila hari yang kena capture tu.. ni soalan bocor tau haha

    ReplyDelete
  7. Jarang2 Cik TK tengok pageview. Moga ada yang bertuah tangkap nombor lepas ni

    ReplyDelete
  8. mudahan ada rezeki nak capture nanti..hihi

    ReplyDelete
  9. hahahaha tak pernah la pulak tengok benda tu. Siapa yang beruntung dapat RM50 tu agaknya nanti

    ReplyDelete
  10. Belum ada rezeki untuk tangkap tu.

    ReplyDelete
  11. blog ini cepat dan tinggi pageview...

    sebab tu blogger atau pembaca tangkap nombor tersebut

    ReplyDelete
  12. tek pernah bertuah, buka je dah terlepas beribu..haha

    ReplyDelete
  13. sy kot yg dpt capture no. bertuah tu😆😆😆

    ReplyDelete
  14. Siapakah yang bertuah itu.. hehehe

    ReplyDelete

Words of wisdom