Pemenang Bagi Capture Nombor 2.4M Mamapp - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Monday, January 11, 2021

Pemenang Bagi Capture Nombor 2.4M Mamapp

Assalamualaikum semua. Apa khabar? Bila mama masuk blog mama petang semalam baru mama perasan yang no pageview dah melepasi 2.4M. So, seperti biasa mama pun check la email kot2 ada yang dapat capture nombor pageview mama kali ni. Setiap kali nak check macam ni mesti mama berdebar. Nak tau siapa Pemenang Bagi Capture Nombor 2.4M Mamapp? Kena baca sampai habis na...







Ni pageview as pukul 7 semalam. Mama memang selalu sibuk hujung minggu so memang tak sempat nak masuk blog sendiri. Semalam petang baru sempat dan terkejut gak tengok nombor dah lepas 2.4M



OK lah dah puas mama membebel. Kalau nak tau siapa Pemenang Bagi Capture Nombor 2.4M Mamapp kali ni ..

jeng..


jeng..

 

jeng..

 






 

Pemenangnya ialah..

 

 

 

Wina aka blogger NA. Yeay terharunya mama akhirnya setelah sekian lama ada juga yang berjaya capture nombor jackpot mama kali ni.

Inilah bukti dari NA. Sebenarnya NA terlebih 1 dari nombor yang sepatutnya tapi mama memang niat nak bagi hadiah kepada sesiapa yang +-3 dari pageview. Tahniah NA, dah selamat mama bank in duit tu kepada saluran yang NA inginkan. Semoga rezeki NA sentiasa murah dan dikurniakan kesihatan yang berpanjangan.


Baca juga: Bantuan Menyelamatkan Rumah Bakti Nur Syaheera Dari Dijual

 

Nombor Capture Pageview Terbaru.

Untuk nombor baru, mama memilih pengunjung ke 2,450,000 pula ye. Kali ni mama akan berikan hadiah kepada pemenang yang dapat capture nombor pageview +-3. Mama faham memang susah nak capture nombor kat blog mama ni. Kalau ada lebih dari satu pemenang, mama akan pilih nombor yang paling hampir dengan nombor capture yang sepatutnya. Tak sabar mama nak tengok jika nombor seterusnya ada pemenang ke tidak. 


19 comments:

  1. Alhamdulillah.. Tahniah buat pemenang.. memang rezeki tu..

    ReplyDelete
  2. Tahniah NA!! mmg kena alert ni kalau nk capture

    ReplyDelete
  3. Ada nombor baru nanti cuba-cubalah capture nombor tu ye

    ReplyDelete
  4. Tahniah kak Wina. Hebat tangkap nombor :)

    ReplyDelete
  5. tahniah kepada penmenang..

    bukan senang nak spot nombor cantik..

    lepas ini boleh buat contest nombor PV 3 juta dengan hadiah RM3ribu hehehe

    ReplyDelete
  6. Hebat kak NA! Bukan senang nak capture dengan hampir tepat macam tu

    ReplyDelete

Words of wisdom