Top Pengomen Oktober di Blog Rabia - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Friday, October 30, 2020

Top Pengomen Oktober di Blog Rabia

Assalamualaikum semua. Salam hari Jumaat kepada semua. Mama nak share tentang mama terpilih menjadi Top Pengomen Oktober di Blog Rabia. Yeh.. seronoknya..






Bila dapat dm dari Rabia memang rasa berdebar-debar. Bila masuk blog Rabia rupanya mama terpilih untuk menjadi Top Pengomen Oktober di Blog Rabia.  Ini link dari blog Rabia tu https://rabiadawiyah21.blogspot.com/2020/10/top-pengomen-bulan-oktober-2020.html


Dapat Hadiah banner

Inilah hadiah mama.. banner cantik

Terima kasih Rabia bersusah payah buatkan mama banner. Mama buat koleksi. Akan ada gunakanya nanti. Seronok gak bila lihat ada bermacam banner yang mama dapat.







Jom korang kita terjah blog Rabia ramai-ramai dan komen blogpost dia. Mana tau korang pun ada rezeki dapat hadiah dari Rabia kan.




34 comments:

  1. Wah! Alhamdulillah mamapp, tahniah !

    ReplyDelete
  2. Mamapp adalah pemenang top komen blog rabia dari dulu kan, rajin mamapp ke sana 😊

    ReplyDelete
  3. tahniah kak . jom2 blogwalking blog rabia

    ReplyDelete
  4. tahniah mama, memang rajin sungguh mama blog walking :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kak aj.. doakanlah keracunan tu ada.. baru nj warmup balik

      Delete
  5. tahiah atas kejayaan tersebut..

    moga ukhuwah dan persahabatan antara blogger terus terjalin

    ReplyDelete
  6. tahniah kak! syok nya dapat header baru gituw

    ReplyDelete
  7. tahniah mama! cantik banner tu

    ReplyDelete
  8. lepas ni boleh pakai banner tukar2...tahniah btw

    ReplyDelete
  9. Tahniah yer. Zumal dah lama tak singgah blog Rabia

    ReplyDelete

Words of wisdom