Capture No Pageview Mamapipie Terlepas Lagi? - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Tuesday, October 13, 2020

Capture No Pageview Mamapipie Terlepas Lagi?

Harini mama masuk blog dan dapati no capture pageview telah pun melebihi 500 dan bila check email nampaknya tiada orang lagi yang claim no ni.. Adakah Segmen Capture No Pageview Mamapipie Terlepas Lagi kali ni?






Kalau korang ingat, baru minggu lepas mama buat post ni Korang Tau Tak Blog Mamapipie Ada Segmen Capture No Pageview? Nampak macam ramai yang tahu tentang perkara ni tapi ye lah, mungkin tak sempat nak tengok pageview mama kat bawah tu. It's OK lah mama pun suka-suka aje nak lihat siapa yang peka dan berjaya capture no tu.

Taraa.. dah lebih 500 dari no pagaview yang mama cari

No Capture Seterusnya






Memandang kan no 2220000 dah lepas, maka mama sekarang mencari pengcapture no 2230000 pula lah. Jom kita sama-sama tunggu dan lihat ada tak pemenangnya nanti.


31 comments:

  1. Pelawat ramai Google cari isi kandungan banyak menarik tak sedar kut.

    ReplyDelete
  2. saya memang tak perasan untuk lihat page view...

    mungkin bukan rezeki barangkali

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo ye ke.. Lepas ni boleh lah selalu usha.ye

      Delete
  3. Ada yang tak perasan atau dah terlepas nombor tu mungkin. Takpe, kita tunggu 2 230 000 pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom Kita Tunggu sama2.. mama pun nak tgk juga Ada ke yg DPT capture no seterusnya

      Delete
  4. Wah tahniah Adda.. nanti kalau perasan boleh lah capture view yang baru pulak.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kak sue.. rajin2 la tgk no Tu mana tau Ada rezekk

      Delete
  5. Bila lawat blog akak x sampai lg no tu. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihii takpe naim.mungkin nx time Ada rezeki

      Delete
  6. Nanti cuba nasib. Hehe. Kadang-kadang tidak nampak jumlah muka itu.

    ReplyDelete
  7. Mungkin letaknya jauh di bawah kot. Tu yang tak perasan dan terlepas pandang.

    ReplyDelete
  8. alaa terlepas lagi, takde rezeki la tu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. It's ok xpe tiara maybe nx time bmada rezekk

      Delete
  9. Aloo saya terlepas , takpa lepas ni saya cuba nasib lagi hehehe

    ReplyDelete
  10. kena selalu singgah sini la nampaknya.. hehehe

    ReplyDelete
  11. saya selalu gak perati bawah tu..tapi da lama tak blogwalking sini haaa..baru sihat sikit nak mengadap laptop...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semoga terus sihat sunah.. serajin la.jenguk.bawah Tu ye

      Delete
  12. aritu baca, lepas tu terlupa...xde rezeki...

    ReplyDelete
  13. Tggi next view plak. Kot ada rezeki kan.

    ReplyDelete
  14. haha terlepas kita. haritu masih 2,218,.... tapi bizi 2-3 harini ga bisa BW

    ReplyDelete

Words of wisdom