Jadi Top Commenter Blog Rabia - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Thursday, September 24, 2020

Jadi Top Commenter Blog Rabia

Alhamdulillah mama ada terima DM dari Rabia melalui ig yang mama teleh berjaya menjadi Jadi Top Commenter Bulan September Blog Rabia. Baca sini https://rabiadawiyah21.blogspot.com/2020/09/top-pengkomen-bulan-september-2020.html







Sungguh mama tak sangka sebab baru-baru ini memang mama tak berapa nak active sangat berblog. Dalam masa seminggu ni aje baru mama slowly melawat dan membalas kunjungan kawan-kawan. Sorry sangat-sangat tau. Mama akan balas kunjungan semua cuma cepat atau lambar saja lah..

Jom tengok apa hadiah yang Rabia sediakan untuk mama kali ini.. 


Yeay dapat banner lagi. Sungguh special banner kali ni sebab mama rasa kena sangat dengan konsep blog mama.. suka jalan.. suka makan.. suka shopping..








Terima kasih Rabia kerana rajin buatkan banner untuk mama. Boleh mama kumpulkan banner ni. Kalau lah mama rajin boleh mama tukar-tukar banner blog ni tapi apakan daya mama ni tak berapa pandai nak adjust header tu. Header sekarang pun ada masalah tetiba terhilang satu elemen huhu. Baca sini [ Gambar header blog hilang.. Sebab Google+ ke ]

Apapun tq Rabia atas hadiah ini. Terima kasih juga pada Rabia yang rajin singgah dan komen blog mama. Semoga ukhuwah berkekalan..


7 comments:

Words of wisdom