First Time Makan Aiskrim Salted Caramel Oreo McFlurry McDonald - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Wednesday, September 30, 2020

First Time Makan Aiskrim Salted Caramel Oreo McFlurry McDonald

Assalamualaikum semua. Beberapa minggu yang lalu mama sangat busy dan selalu keletihan bila balik rumah. Ada stu hari tu memang mama letih sangat tetiba En hubby belanja mama makan aiskrim McDonald yang baru. Inilah First Time Makan Aiskrim Salted Caramel Oreo McFlurry McDonald ni.







Sebenarnya mama pun tak aware McD ada aiskrim baru. Terkejut gak tetiba muncul aje Aiskrim Salted Caramel Oreo McFlurry McDonald ni. Agaknya sebab busy mama pun tak sempat nak lihat dunia sekeliling..


Aiskrim Salted Caramel Oreo McFlurry McDonald



Sekali tengok dah tau dah mesti sedap rasa aiskrim ni


Bila makan, memang ternyata sedap dan mama suka. Rasa salted caramel yang masin dan lemak bercampur pula dengan oreo dan coklat, hasilnya memang tak mengecewakan..







Ni mama copy dari website McD berkenaan aiskrim ni



Still figuring out how to ease your sweet tooth cravings?
You’re in for a treat! Try the all-NEW Salted Caramel Oreo McFlurry that’s packed with swirls of salted caramel and Oreo bits! Sweet and creamy with a crunch, you know you’ll love it!


13 comments:

Words of wisdom