Makan Aiskrim McFlurry Black Forest McDonald - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Wednesday, August 5, 2020

Makan Aiskrim McFlurry Black Forest McDonald

Makan Aiskrim McFlurry Black Forest McDonald. Sebenarnya mama ni dah 3 hari diserang demam selsema dan semalam dah mula mengalami sakit tekak. Dalam hati terfikir juga nak beli aiskrim untuk kurangkan rasa sakit tekak tu tapi mama tak beli pun. Mama terus balik rumah lepas keje. Bila En Hubby balik rumah tetiba dia bagitau dia ada beli aiskrim so dapatlah mama Makan Aiskrim McFlurry Black Forest McDonald ni. Baca ni juga: Keperluan susu untuk preggy mommies







Alhamdulillah, mungkin rezeki mama. Lega sikit sakit tekak ni. Tapi harini datang batuk pula hihi.. Korang dah rasa belum aiskrim ni?

Inilah rupa Aiskrim McFlurry Black Forest McDonald. Aiskrim terbaru dari McDonald. Selain dari aiskrim ada juga pie Black forest.

Rasa Aiskrim McFlurry Black Forest McDonald








Aiskrim ni bila dimakan sebenarnya takde perkara baru pada mama. Aiskrim yang dicampur strawberry jem dan coklat. Begitulah rasanya. Seperti Sundae Coklat di mix bersama Sundae Strawberry gitu.. So, kalau korang suka 2 perisa ni boleh lah try Aiskrim McFlurry Black Forest McDonald. Mama suka rasa dia cuma takde perkara baru je la untuk aiskrim ni...

Nampak tak coklat tu. Mama suka coklat tu crunchy2 


Mama ambil gambar dari website McDonald

Can’t pick between chocolate or strawberry? Get both!

Introducing the NEW Black Forest McFlurry which comes both of your favourite toppings! Enjoy the perfect blend of strawberry and chocolate bits in a creamy vanilla ice cream for sweet swirls of happiness!

27 comments:

  1. lain macam pulak perisa mcflurry kali ini. kita nak trylahhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok rasa dia bukan rasa baru.. rasa stoberi dgn coklat. confirm sedap

      Delete
  2. Belum rasa lagi.. Bila gi Teluk Intan je sepanjang-panjang kereta kat McD.. Malas nak tunggu.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. menggodanya nengok, dana tak try lagi tapi aritu try dah yang black forest pie, memang sodap kak oi

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah pie dia sedap ye.. boleh mama cuba nanti

      Delete
  4. Nampak sedap cuma tak berkesempatan untuk cuba lagi.

    ReplyDelete
  5. baca entri mama smbil mkn aiskrim malaysia asam boi😜

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiskrim malaysia asam boi ni eskrem lejen ni cuya

      Delete
  6. perghhh mengancam! nak kena try ni..hehe

    ReplyDelete
  7. wahhh ada perisa baru..nak cuba..semoga cepat sembuh tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dear. alhamdulillah semakin pulih cuma tinggal batuk aje ni

      Delete
  8. Ala belum cuba lagi mama. terliur kita tengok aiskrim. biasa makan kek black forest je.

    ReplyDelete
  9. sedappp. ray suke sbb dye tak manis sgt

    ReplyDelete
  10. yang ni belum pernah cuba lagi, dia punya pie tu dahhh..sedappppp

    ReplyDelete
  11. saya dalam proses tidak makam aiskirm sekarang nie..

    sekali sekala layan yogurt low fat sahaja

    ReplyDelete

Words of wisdom