First Time Merasa Aiskrim Mango McFlurry McDonald - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Wednesday, July 1, 2020

First Time Merasa Aiskrim Mango McFlurry McDonald

Sejak PKP mama tak pernah lagi makan McDonald tau. Pelik kan. Last je mama sempat singgah McD dan First Time Merasa Aiskrim Mango McFlurry McDonald. En hubby craving Mocha frappe McDonald dan bila sampai drive thru tetiba tengok ada Mango Mc Flurry. Sebab tu la mama beli untuk First Time Merasa Aiskrim Mango McFlurry McDonald ni.







Pada mulanya mama tak tau pun McDonald ada flavour baru utk McFlurry. Mama cuma ada dengar burger green curry tu je tapi tak terasa nak mencuba pun. Tak tau la rasanya macam mana. Ada sesapa yang pernah rasa tak? OK ke?

Ada cream mangga beserta buah mangga segar dan juga serbuk oreo dalam aiskrim ni. Nampak tak mangga dalam aiskrim tu

Gambar ni lagi jelas mangganya... Apa rasa aiskrim ni? MEmang sedap dan segar. Kami tiga beranak memang suka dan tak mustahil kami akan singgah beli lagi this week hihi.. Ni mama copy dari website McD

Get whisked away by the fruity Mango McFlurry! It’s a flavoursome mix of vanilla ice cream with mango and Oreo bits topped with mango drizzles. You know you want a scoop of it!








Mocha frappe idaman En hubby.

Seronok la kami semua craving menda manis dah fullfill.

Honestly sejak PKP mama dah jarang tau apa makanan terbaru yang sedang ada sekarang ni. Agaknya sebab jarang keluar rumah melainkakn perlu aje. Makan di luar pun sangat jarang, tak macam dulu. Inilah agaknya yang dinamakan "new norm" kan..

OK tu je la nak citer hihi


12 comments:

  1. ramai cakap sedap. kami ni tak nak singgah mcd.memanjang je penuh. drive thru pun sampai melimpah2 ke jalan besar kalau kat area rumah kami ni.

    ReplyDelete
  2. Tiba tiba je terasa nak makan..tak boleh jadi ni,hujung minggu ni kena pergi

    ReplyDelete
  3. Memang sedap kak. Ana pun suka. Yg melon pun sama sedap.

    ReplyDelete
  4. Tak pernah lagi cuba flavour yang baru ni. Saya selalunya beli ayam je kalau ke McD.

    ReplyDelete
  5. sedapnya aiskrim mango mcd ni. Nanti boleh try jugak hihi

    ReplyDelete
  6. wown nampak sedap semuanya.. terliur pulak! hehe

    ReplyDelete
  7. nampak sedap mc flurry manggo tu...

    ReplyDelete
  8. Mrs. A pun baru je makan anak-anak order sendiri guna food panda.

    ReplyDelete
  9. Time PKP nie, boleh la jimat duit sket dari berbelanja di luar tu...

    ReplyDelete

Words of wisdom