Makan Honey Chipotle Burger di Burger King - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Tuesday, March 3, 2020

Makan Honey Chipotle Burger di Burger King

Hari Khamis baru ni mama anak beranak Makan Honey Chipotle Burger di Burger King di Kompleks PKNS Shah Alam. Mama kan busy tahap gaban minggu tu so Khamis tu mama tak sempat lunch. Kebetulan En hubby pun x lunch maka kami decided Makan Honey Chipotle Burger di Burger King sebab Ada promotion beli 2 set dengan hanya RM 20 je tau.







Ada 2 jenis Honey Chipotle Burger di Burger King ni iaitu beef dan chicken

Kami guna 2 kupon so Ada 4 air. Yg atas ni burger beef Chipotle. Fries Burger King memang mama suka sebab dia gemuk dan rasa pun sedap








Yang ni pula chicken Chipotle Burger. Nak tau Macam Mana rasanya? Kena baca sampai habis tau

Eh.. tetiba terbeli Whopper juga lihatlah betapa tamaknya kami. Whopper burger memang all time favorite kami.. ni ayah Syafi yang teringin

Inilah rupa beef Chipotle Burger. Ada 2 daging dalam tu. Sos dia memang meriah sampai meleleh2. Mama cuma mampu makan separuh je beef Chipotle ni. Agak Besar sizenya.. bayangkn Ada 2 daging burger dalam tu. Mama rasa daging burger di grill so agak sihat juga lah hidangan ni 

Ni pula chicken Chipotle Burger. Ada daging ayam versi Goreng. Masa Mula makan tu terasa sedap sebab terasa garingnya tapi bila dah makan separuh terasa muak pula mungkin sebab ia kan di goreng so berminyak sikit. 

Ni lah kupon yang kitaorang guna tu. Rasanya dah expired 29/2 dah.





18 comments:

  1. sedap nampaknya....ala2 prosperity burger mekdi..

    ReplyDelete
  2. menarik juga tp biasa kalo ke burger king order whooper or double king burger

    ReplyDelete
  3. Sukaaaa....kalau boleh hari2 nak makan...tapi tu la.,..kang gems pulak kan...

    ReplyDelete
  4. Chicken tu sedap... sempat beli hari tu, waktu promo.. hehe.

    ReplyDelete
  5. feveret kak ana ni Burger King :)

    ReplyDelete
  6. Sedapnya mama. Daging dia sampai ada 2 keping 😋

    ReplyDelete
  7. terliur nengok akak tayang buger nih... dah lama dana tak beli apa-apa burger kat burger king ni... selalu jugak diaorang ada buat promo kan

    ReplyDelete
  8. Macam sedap jew. Lama sangat dah tak makan Burger King since tinggal jauh dari kawasan bandar KK. Lagipun burger king di kk susah yakmat cari parking. ada saja yang drive thru tapi lagi jauhhhhh

    ReplyDelete
  9. Ya Allah saya baca post ni pukul 5.31 pagi terus gulping macam apa dah ni.
    Lama tak pekena Burger King. Fries BK antara fries paling sedap dalam golongan fast food. Carl's Jr, A&W and KFC pun sedap juga.

    Tak kira! Minggu ni nak juga heret semua satu family pegi try Honey Chipotle Burger

    ReplyDelete
  10. ala.. ingat nak beli jugak time offer ni.. sbb kitorg suka juga mkn burger king.. tp malas pulak nak menyinggah2 dgn ramai org.. sudahnya offer pun dah tamat.. rugi pulak x beli aritu.. haha

    ReplyDelete
  11. Sedapp, sama juga kami sefamili guna baucer yang hari tu, dapat jimat makan pun sedap hehe.

    ReplyDelete
  12. Bestnya.. tak sempat nak tebus kupon ini.. sha pun suka kentang goreng BK.. lebih sedap..

    ReplyDelete
  13. Nampak sedap sangat tu.. semalam baru terlintas nak makan burger😍

    ReplyDelete
  14. saya kalau burger king ni, mmg x larat nak habiskan sebiji..mmg tapau bawak balik rumah..sambung makan kat rumah plak..haha..perut jenis kecik..makan separuh pun dah rasa kenyang yang amattt..

    ReplyDelete
  15. Mama suka burger king kinab makananndia nampak sihat. X byk minyak Dan x masin. Burger byk yg grill

    ReplyDelete

Words of wisdom