Yahuu Novel Haura Beserta Autograf Ramlee Awang Mursyid dah sampai - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Saturday, February 15, 2020

Yahuu Novel Haura Beserta Autograf Ramlee Awang Mursyid dah sampai

Yahuu Novel Haura Beserta Autograf Ramlee Awang Mursyid dah sampai. Korang ingat lagi tak mama pernah cerita tentang novel terbaru karya penulis favorite mama, Ramlee Awang Mursyid bertajuk Haura. Jika buat preorder Boleh dapat novel beserta Autograf sekali. Semalam  Novel Haura Beserta Autograf Ramlee Awang Mursyid dah sampai ke tangan mama.. Excited!!







Kalau nak sinopsis Novel Haura dan macam mana mama buat preorder novel Ni Boleh baca di sini http://www.mamapipie.com/2020/01/dapatkan-haura-novel-terbaru-ramlee.html


Fresh baru buka plastik shrink wrap. Berdebar juga nak selak buku ni

Yeah.. seronok mama tgk Ada Autograf RAM dalam buku ni.. 

Mama terima buku ni semalam dan berdasarkan tarikh autograph tu RAM sign 2 Hari sebelum tu. Tq RAM, teruskan berkarya Dan menghasilkan karya yang awesome. 







Terbaru, mama baru dapat tahu yang seorang lagi penulis favorite mama akan keluarkn novel terbaru juga. What a good news. Kalau dah keluar nanti mama bagitau ye. Mama takkan lepaskan peluang Kalau 2 orang author favourite mama keluarkan novel terbaru.. pasti mama akan beli sebab mama tau hasilnya pasti takkan mengecewakan.

16 comments:

  1. cantik sangat sign RAM tu, unik ^_^

    ReplyDelete
  2. Ala kak.. Saya terlepas nak order Haura. Rugi betul. Nasib baik yang Saifudin tu saya sempat order.

    ReplyDelete
  3. arghhh... semua dapat ke sign tu>? bestnya kak..

    ReplyDelete
  4. Wahhh! Bestnya..
    Tahniah sis..
    Selamat membaca dan salam hujung minggu dari Ibu Aqil.. ;)

    ReplyDelete
  5. Intu rasa terharu dapat novel yang ada signature. Rasa sayang kalo orang pinjam tak reti pulangkan. ^^

    ReplyDelete
  6. dulu selalu baca novel ramlee awang murshid macam raudhah & mikhail. sekarang tak sempat dah nak layan huhu

    ReplyDelete
  7. bestnya dpt signature RAM, penulis faberet saya ni. tapi sebab dh jrg membaca, buku2 baru beliau dah termiss lah pula.

    ReplyDelete
  8. Tahniah mama. Saya pun peminat novel RAM tapi tulah dah lama sangat tak membaca

    ReplyDelete
  9. Mama Ni pun susah nak Cari time Bak baca. Tapi akan kuushan juga nanti hee hee

    ReplyDelete
  10. kita tak dan nak beli lagi, i is jeles tau... tahun ini belum kesempatan beli apa-apa novel lagi

    ReplyDelete
  11. wahhhh best tu ni kalau tunjuk kat anak sedara sy mau melompat dia sbb nama dia pun Haura juga hehehe

    ReplyDelete
  12. Memang best kalau dapat novel yang bertandatangan penulis ini..
    Apa lah agaknya novel yang satu lagi tu.. tak sabar nak tahu..

    ReplyDelete
  13. Wah RAM ada buku baru 😘 nanti nak g kedai buku lah

    ReplyDelete

Words of wisdom