Nantikan Giveaway Terbaru Mamapipie Esok - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Friday, February 7, 2020

Nantikan Giveaway Terbaru Mamapipie Esok

Nantikan Giveaway Terbaru Mamapipie Esok. Assalamualaikum buat pengunjung mama yang tersayang. Giveaway Awal tahun mama alhamdulillah mendapat sambutan dan sudah ada pemenang pun. Mama sedang  tunggu 2 orang lagi untuk beri detail, then baru mama boleh pos hadiah. Senang, sekali harung je pos. Mama nak beritahu ni. Nantikan Giveaway Terbaru Mamapipie esok.








Hadiah wang tunai menanti

Syukur, murah rezeki pengunjung blog mama.. Dalam giveaway mama sebelum ni ramai betul yang pilih hadiah wang tunai tetapi mama cuma dapat pilih 2 pemenang je kan. Alhamdulillah agaknya doa mama nak beri hadiah lebih termakbul. Kali Ni hadiah wang tunai  lagi dasat Tau.








So, Korang stay tuned.. Mama  akan post pasal giveaway terbaru mama insya Allah esok. Kali ni hadiah lebih banyak dan lagi best tau.. Jangan lupa ajak kengkawan join nanti.


19 comments:

  1. tahniah sbb bjaya buat GA yg lalu.. sabar menanti GA terbaru.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq pn syah.. insya Allah GA baru nanti join tau. Mana Tau ada rezeki

      Delete
  2. Alhamdulillah, Semoga Allah buka luas lagi pintu rezeki Mamapipie lepasni.

    ReplyDelete
  3. Tahniah rajin buat giveaway
    Mudah2an bertambah2 lumayan rezekinya.

    ReplyDelete
  4. Tq Amin atas dia.. jgn lupa join tau

    ReplyDelete
  5. Murah rezeki mama slalu buat giveaway

    ReplyDelete
  6. Waah~ Alhamdulillah ye, murah rezeki mama. ^^

    ReplyDelete
  7. Good luck... teman agak sibuk lately nie... so, all the best to mama...

    ReplyDelete
  8. baguslah mamapie ni.. memang ekin akan join nanti.. hehe

    ReplyDelete
  9. mama,boleh tak ajar atau tunjuk tutorial link cara untuk buat skroll box utk blogslist?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mama tak berapa reti la cuya. yg kat blog mama ni dalam template dan ada org tlg buatkan hihii

      Delete

Words of wisdom