Dinner di Restoran De Muruh Lumut Perak - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Tuesday, February 18, 2020

Dinner di Restoran De Muruh Lumut Perak

Setelah pelbagai event berlaku pada hari mama ke Lumut Perak, malam tu kami Dinner di Restoran De Muruh Lumut Perak. Boleh baca peristiwa yg berlaku pada mama di sini.[ http://www.mamapipie.com/2019/11/perkara-tak-di-ingini-berlaku.html ].  Kitaorang decide Dinner di Restoran De Muruh Lumut Perak lepas Google dan kecewa  2 Tempat makan yang kitaorang nak pegi tutup.








Walaupun masa ni kaki mama sangat sakit tapi perut mama sihat. Lapar tau sebab tu la kitaorg keluar cari makan.. Mama buat dono je dgn semua pandangan orang bila lihat mama jalan dengkut2 macam orang oku..








Menu Pilihan di Restoran De Muruh Lumut Perak

Ni la menu yang kami order. Lapo Tau Masa ni haha.. kaki sakit tapi perut tak sakit


Special menu. Ayam resepi rahsia.. unik nama dia kan. Apa yang rahsia tu.. Boleh tahan sedap ayam Ni. Korang kena Rasa sendiri tau. Mama rahsiakan mcm mana rasa dia. Biarlah kekal rahsia ecewah

Tomyam putih paling sedap pernah dimakan. Mama sebenarnya tak suka tomyam putih tapi tomyam ni mmg tomyam putih paling sedap mama rasa

Telur bungkus. Sedap

Sotong Goreng tepung favorite anak mama

Timun Dan Sambal belacan

Minuman pilihan kami anak beranak

Menu Dan Harga di Restoran De Muruh Perak

Jom tengok menu dan harga di sini

Semua lauk nampak sedap kan



Tu harga ayam resepi rahsia

Pengalaman makan di Restoran De Muruh Lumut Perak 

Makanan kat sini honestly memang sedap dan harga kat sini pun sangat murah tau. Berbaloi sangat makan Kat sini. Tak sesia mama seret kaki datang sini hihii.. Total  yang kami bayar untuk semua tu cuma  RM 39.50 je. Murah kan


Detail Restoran De Muruh Lumut Perak

Berikut adalah maklumat tentang Restoran De Muruh Lumut Perak

Alamat: 439, A186, 32200 Lumut, Negeri Perak

20 comments:

  1. pergh sedap enak lazat mata memandang ^_^

    ReplyDelete
  2. Alahai.. baca waktu puasa pulak.. kikiki. Teringin bah soton tu.

    ReplyDelete
  3. aduhai nampak menyelerakan betul semua tu kak, terus tingin nk buat sotong celup tepung lak nengoknya

    ReplyDelete
  4. Wah boleh try ni if ke Manjung next time.

    ReplyDelete
  5. ayam resipi rahsia.. unik nama dia..kalau kita mmg excited nak try..camne ke rasa dia yang rahsia sangat tu. haha..

    ReplyDelete
  6. looks so yummy....time lapar...nasi panas telur dadar pun dh sedap sgt dh bg rietta....hehehe....

    ReplyDelete
  7. Wah! teringin pulak nak cuba ayam resepi rahsia tu

    ReplyDelete
  8. Dah lama tak pergi lumut. Nanti boleh terjah sini

    ReplyDelete
  9. bila penat tu la yg lapar sgt..heheh..makan pun berselera je

    ReplyDelete
  10. Ayam rahsia tu mengancam sebab rasa dia pun kak adda rahsiakan.. menggoda sungguh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. alang2 rahsia biarlah rasanya ku rahsiakan kiki..

      Delete
  11. macamana mama selalu confident ambil gambar makanan untuk blog?saya selalu nak buat tapi rasa segan. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. ambil je gambonya sal.. kekadang tu guna skill juga. laju2 ambil

      Delete
  12. Adoiiii kak.. Semua menu nampak sedap ni. Buat perut berkeroncong plak hah

    ReplyDelete
  13. wahhh my fav nasi goreng pun ada.nasi goreng ladna tu mcm mana kak?

    ReplyDelete

Words of wisdom