Repeat Makan di Saudagar Kambing Bakar Shah Alam, Jom Tengok Menu Baru - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Monday, January 20, 2020

Repeat Makan di Saudagar Kambing Bakar Shah Alam, Jom Tengok Menu Baru

Repeat Makan di Saudagar Kambing Bakar Shah Alam, Jom Tengok Menu Baru. Setelah 2 minggu craving Kambing Krispy makan kami pun Repeat Makan di Saudagar Kambing Bakar Shah Alam hari Sabtu lepas. Boleh baca pengalaman pertama makan kat sini di entry ni [ http://www.mamapipie.com/2019/11/warung-saudagar-kambing-bakar-shah-alam.html ]







Menu Pilihan Kami Di Saudagar Kambing Bakar


Jom tengok menu apa yang kami order haritu
 Kambing Krispy Yang tetap sedap dan crunchy. Tak rugi kami craving hihi.. ni mama dan ayah order 2 set. Harga Masih sama RM 15.90










 Beef cheesy fries. Mama ingatkan set kambing Krispy xde fries maka mama order la ni. Beef tu ialah daging burger Yang dihancurkan.

 Chicken chop cheese leleh untuk anak mama.yang kelaparan baru balik Dari tuition


Air Kami 3 beranak. Carrot laici (first time mama minum, sedap), apple juice Dan lemon panas. Air kat sini tak Mahal. Jus buah cuma RM4 yang sejuk.

Menu Baru Di Saudagar Kambing Bakar
Rupanya dah ada menu sotong di sini . Inilah menu terbaru Di sini. Tapi Kami to order sebab nak makan kambing le katakan..

Ni menu yg Ada beef cheesy fries tu

Komen Mama

Memang puas hati makan kat sini sebab service laju walaupun orang ramai. Cuma kalau boleh improve sikit tentang bekas sos  lagi bagus. Sebab sos dia ada bau bekas Yang tak best sebab tu mama dgn ayah tak makan pun fries yang ada Dalam set kambing Krispy Tu. Kami dah bgtau dah adik kat cashier semoga diorang improve lagi. Lagi satu, lagu dipasang kuat semasa waktu maghrib. Alangkah bagusnya jika hormati waktu azan, kan.

Ok, tu je la nak cite.. tataa

28 comments:

  1. sedapnya..suka kambing, bingsoo mango tu nmpk sedap...

    ReplyDelete
  2. ya ampun kak oi... dana memang tak masuk blog akak time lunch... takut terliur nengok makanan sedap2 hehehe

    ReplyDelete
  3. Aduhai Adda oiii....meh la bawak akak makan kat sini...biasa ni x ajak akak....

    ReplyDelete
  4. tengok dia punya cheese leleh tu, aduhai meleleh sekali air liur kita kak oi

    ReplyDelete
  5. Tak pernah try lgi kat saudara kambing bakar di Shah Alam ni.. Biasa try yang kat area Meru/Kapar. banyak kambing bakar area sni.. boleh try kedai saudara kambing bakar kat Shah Alam pulak kalau kesana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nama kedai apa area situ? boleh mama try juga

      Delete
  6. kambing bakar dan cheese leleh tu memang rasa tergoda nak makan..hehe

    ReplyDelete
  7. Makanan yang ada cheese tu nampak sedaplah

    ReplyDelete
  8. Mesti sedap dah kalau repeat lagi kat situ kan..
    Nanti nak cubalah dekat situ..

    ReplyDelete
  9. Sedap nya tgk mknn tu.. harga yg ditawarkan ok la kan tak terlalu mahal..

    ReplyDelete
  10. Bagus juga bila boleh bagi teguran untuk diorang terus improve kan sis..
    Ada rezeki boleh cuba makan di sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak dah tegur masa kat sana.. harap2 diorang improve for the better

      Delete
  11. kalau sesapa ke sini wajib cuba kambing krispy tau

    ReplyDelete
  12. Amboi kak semua nampak sedap nak nak cheese dan mayonis tuh meleleh2... Menggoda iman sungguh

    ReplyDelete
  13. wahh menu pon semua besar2 gedabak.. :p

    ReplyDelete
  14. Menu semua best bestnya la haiii..
    Sedap je.. Terliur dibuatnya ..

    ReplyDelete
  15. Dah lama tak ke Shah Alam, kedai ni kat seksyen berapa mama?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni alamatnya Kampung Jln Kebun, 40460 Shah Alam, Selangor
      Dibuka setiap Hari dari 3 petang hingga 1 pagi

      Delete
  16. TUDIA CHEESE DIA,.. MELELEH...

    ReplyDelete
  17. waaa masuk tema sotong pulak ekkk...

    ReplyDelete
  18. nampak sedap tu tapi cik ash tak pernah makan kambing hihihi

    ReplyDelete
  19. Menarik jugak tu... Boleh la cuba...

    ReplyDelete
  20. Harap ada perubahan. Lebih-lebih lagi dah bagitau. Bau apa eh ada Kat bekas tu?

    ReplyDelete

Words of wisdom