Warung Saudagar Kambing Bakar Shah Alam - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Tuesday, November 19, 2019

Warung Saudagar Kambing Bakar Shah Alam

Bulan lepas mama sekeluarga craving kambing. Maka kami telah pergi dinner di Warung Saudagar Kambing Bakar Shah Alam. Ni first time kami ke Warung Saudagar Kambing Bakar Shah Alam.

Menu di Warung Saudagar Kambing Bakar Shah Alam







Inilah menu yang kami sekeluarga order

Nasi goreng kambing super. Potion dia banyak kalau rasa perut kecil maka sillh share ye

Kambing Krispy ni Korang Wajib order Kalau ke sini. Sedap sangat tau



Meratah Kambing Cheese Leleh. Nama di memang ada meratah. Meant untuk diratah kot. Cheese tu memang banyak dn meleleh


Menu dan harga di Warung Saudagar Kambing Bakar Shah Alam







Jom tengok menu dan senarai harga di Saudagar Kambing Bakar Shah Alam





Pengalaman makan di Saudagar Kambing Bakar Shah Alam


Cakk.. mama sekeluarga puas hati makn kmbing di sini. Servos sangt oantasdn pekerja di sini sentiasa alertdgn ap yg customer nak. Kambing krispy tu Korang wajib Rasa tau. Parking do sini pun banyK. So dun worry ok

Warung Saudagar Kambing Bakar Shah Alam

Keadaan dari luar kedai. Seating dia banyak

Banyak lampu sampaikan waiters pun Ada pakai baju berlampu

Keadaan dalam kedai

Ok sini mama share alamat

Kampung Jln Kebun, 40460 Shah Alam, Selangor
Dibuka setiap Hari dari 3 petang hingga 1 pagi

23 comments:

  1. wahhhh besar betul kedai nya, harga makanan pun di kira murah jugak...
    tengok dia punya makanan aduhai lapar terus perut nih

    ReplyDelete
  2. Ada orang pernah janji nak bawak saya makan kat sini. sampai ke sudah tak pergi.Kena pergi sendiri la nampaknya nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke sal.. silalah pergi sendiri kesian sal nanti kempunan

      Delete
  3. ramai pelanggan nya
    ni confirm sedap ni

    ReplyDelete
  4. kambing crispy jrg jmpa..biasa kambing bakar ...sedap nmpknya tu

    ReplyDelete
  5. Duduk Shah Alam pun tak pernah sampai lagi.. Kena pergi ni!

    ReplyDelete
  6. Fuhhh ramainya orang! Memang sedap la kalau ramai macamni. Terliur tengok Meratah Kambing Cheese Leleh dia!

    ReplyDelete
  7. jarang makan kambing. tapi bila tengok nampak macam sedap and kena tryy. hehe

    ReplyDelete
  8. nasib baru lepas makan, baca entry ni. kalau tak, mencari makanan lepas baca. hehe. nampak dap tu menu2 dia.

    ReplyDelete
  9. haha sori kalau terliur tapi kalau ke sini jgn lupa kambing krispy tu tau. sedap. tapau sekali utk mama

    ReplyDelete
  10. salam, nampak macm sedap walupun tak baik untuk orang darah tinggi..

    ReplyDelete
  11. Aduhh tengok macam sedap tapi apa kan daya dak Mimi tak makan daging kambing

    ReplyDelete
  12. Besar kedai ni confirm sentiasa ramai pengunjung datang. Menu pun menarik dan harga pun berpatutan juga

    ReplyDelete
  13. alahai sedapnya kambing bakar.. tapi rasa lepas habis cuti sekolah baru leh singgah..

    ReplyDelete
  14. feberet kambing ni, tak kira masak camna, mmg suka. if dkt cfrm dh menempek kat situ. tengok senarai harga pun berbaloi

    ReplyDelete
  15. waduhhh sedapnya kambinggggg tp jauh nau hehehe

    ReplyDelete
  16. nampak macam sedap.. kalau singgah shah alam boleh try nanti

    ReplyDelete
  17. luasnya kedai tu. selesa nak makan.

    ReplyDelete
  18. harga is ok.
    sesuai dgn portion makanan nyer, mamapp.
    best.
    suasana kedai pun nampak sgt menyenangkan. luas.

    ReplyDelete

Words of wisdom