First Time Makan Roasted Sesame Chicken dari Texas Chicken - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Tuesday, December 24, 2019

First Time Makan Roasted Sesame Chicken dari Texas Chicken

Semasa mama cerita tentang aktivi cuti mama dengan Syafi di post mama Cuti Seorang Mamamama ada beritahu yang mama ada makan di Texas Chicken bersama dengan Syafi. Keesokan harinya pula mama dan officemate mama order Texas Chicken melalui GrabFood pula tau hihi.. Sebenarnya mama dah jeling dah Roasted Sesame Chicken dari Texas Chicken tu semalamnya. Tak sangka pula keesokan harinya mama order pula hihi

Roasted Sesame Chicken dari Texas Chicken







Ni mama ambil gambar dari website Texas Chicken.


Ni pula gambar Roasted Sesame Chicken dari Texas Chicken yang mama beli. Mama dapat bahagian kepak dan dada. Ayam ni besar juga sebab quarter. Semput juga mama nak habiskan.







Roasted Sesame Chicken dari Texas Chicken ni rasanya manis dan pedas. Mungkin tak semua orang boleh makan especially kalau ayah Syafi mesti tak suka sebab rasanya manis. Tapi personally bagi mama rasa dia not bad lah.. Boleh tahan. Sebab mama suka pedas dan manis. Bahagian luar kulit ayam tu memang crunchy dan bahagian isi di dalam pula memang lembut. Set ni RM17.99 ada mashed potato, honey biscuit dan air. Yum.. yum.. memang sedap. 



16 comments:

  1. masa kat ofis lama rajin ammi makan texas sbb situ terhad sgt tempat nak lunch. semenjak tukar ofis ni dah almost 8 months tak makan texas

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. Dah lama tak makan dinTecas Cjicken. Dah ada menu barulah. Nampak sedap ni. Nanti nak try makan lah

    ReplyDelete
  5. Wah...sedapnya . Nanti nak pergi la texas chiken kat bandar melaka...

    ReplyDelete
  6. Pernah skali je mkn kt texas chicken

    ReplyDelete
  7. Ya Allah, menggodanya. Belum penah dapat makan lagi kat Texas Chicken ni 😁

    ReplyDelete
  8. uishhh nampak mengancam tuuu! hehehe. tak pernah rasa lagii.

    kalau pedas manis, kc suka kot hahaha. tapi maybe kalau ayah kc, tak berapa nak gemar. sebab manis kan. hee

    ReplyDelete
  9. Waduh2 geramnya nengok ayam tu kak oi.. lama xlayan texas nih

    ReplyDelete
  10. saya pun tak suka sangat makanan kalau campuran manis pedas ni. mcm ayam korea tu. ikut selera masing2 kan.

    ReplyDelete
  11. Mama mmg suka pedas Dan manis sebab tu Lah mm suk ayam sesame ni

    ReplyDelete
  12. ok dah ada idea nak lunch apa esok

    ReplyDelete
  13. nampak sedap tu mama, harga berpatutan dah saiz ayam yang besar

    ReplyDelete
  14. Sedapnya ayam tu. Belum pernah lagi makan any food kat Texas Chicken ni =__='

    ReplyDelete

Words of wisdom