Dapat Hadiah Top Commentor Blog Shikin Razali - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Monday, November 11, 2019

Dapat Hadiah Top Commentor Blog Shikin Razali

Minta maaf sebab beberapa harini mama menyepi. Mama bercuti di Perak bersama adik-adik. Dan something happen to mama semalam so arini MC. Kalau ada kesempatan nanti mama cerita ye. Harini mama nak cerita tentang mama Dapat Hadiah Top Commentor Blog Shikin Razali. Terima kasih Shikin yang sentiasa bermurah hati bagi hadiah bagi top Commentor blog Shikin Razali.. Korang boleh pergi blog shikinrazali.com untuk mengenali Shikin dengan lebih lanjut. Jom tengok hadiah yang mama dapat.

Tadaa.. inilah hadiahnya. Set Ada diary, planner, bookmark, sticker dan a lot of love dari Shikin

Seronok betul mama dapat Hadiah Ni. So sweet Dan ada banyak motivation words



Rasa bersemangt bila baca Ni Kan

Diary dn financial planner..

Banyak gak Doodle drawing dalam Ni. Kalau boring mmg syok mengaler. Boleh release tension Tau. Klau boring mama Ada gak lukis doodle tapi Tak cantik haha..

Mesej dari Shikin. Amin untuk semua kata2 Shikin

Terima kasih banyak-banyak buat Shikin semoga Allah melapangkan dan mempermudhkan urusan Shikin sekeluarga. Mama doakan semoga Shikin sentiasa kuat dan sentiasa disayangi Allah..




24 comments:

  1. wahhh bestnye dpt adiah..
    tahniah!

    ReplyDelete
  2. Wah bestnya kak dapat hadiah macam macam. Tahniah

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah rezeki gitu.. tq semua

    ReplyDelete
  4. saya pun dapat juga hehe semoga murah rezeki kan blogger shikin


    blog mamapipie.com telah masuk dalam BlogList
    https://www.aimanabdullah.com/2019/11/senarai-bloglist-aimanabdullahcom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah aiman jug ye. Tq aiman masukkan mama Dlm bloglist

      Delete
  5. Tahniah,Mamapp. Macam-macan hadiahnya.

    ReplyDelete
  6. Tahniah kak.. semoga dimurahkan rezeki.. dah lama tak jenguk blog kak shikin

    ReplyDelete
  7. alamak hadiah saya tak sampai lagi ni..

    ReplyDelete
  8. rezeki dari kawan2 blogger. seronok kan..

    ReplyDelete
  9. Seronok bila Kita as blogger Boleh panjangkn ukhuwh mcm Ni kan

    ReplyDelete
  10. Rabia dapat jugakk. Yang lawanya planner tuu

    ReplyDelete
  11. wahhh cantik planner dia... dah boleh bersedia sambut 2020 ni ;-)

    ReplyDelete

Words of wisdom