Diskaun 15% EFA Western Khas Buat Pembaca Mamapipie - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Tuesday, October 22, 2019

Diskaun 15% EFA Western Khas Buat Pembaca Mamapipie

Diskaun 15% EFA Western Khas Buat Pembaca Mamapipie

Assalamualaikum semua.. mama nak share perkara baik ni. Mama nak beri Diskaun 15% EFA Western Khas Buat Pembaca Mamapipie yang mama sayang. So kepada korang nak nak pergi jalan jalan cari makan di EFA Western bolehlah guna voucher ni (valid sehingga 30 November). 

 Voucher diskaun EFA Western

T&C

Bagaimana nak redeem Diskaun 15% EFA Western

Senang aje nak redeem voucher ni:

1. Print out atau tunjuk saja gambar voucher ni sebelum korang buat order di EFA Western. Kena beritahu awal-awal nak guna voucher ni ye.
2. Selepas order korang makan puas-puas dan masa nak bayar make sure diorang tolak 15% untuk sekali order ye.

Voucher ni untuk 30 early birds saja. Cepat uols. 

19 comments:

  1. uish mama sponser hehe tapi jauh la nak pergi setia alam. orang setia alam nak makan efa western kene alert la promo ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaa jauh ke.. klau ke sini bgtaulah boleh guna voucher tu

      Delete
  2. waa-- 15% pun dah banyak tu kan.. hee~ tapi tu lah, nak ke Setia Alam tu memang seksa sket jauhnya..

    ReplyDelete
  3. duk cari location..tu diaaa Setia ALam..klu dekat ngan area umah, boleh redeem voucher ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila.. sila fieza. guna tau. ada sebulan lagi boleh redeem

      Delete
  4. waaa sempat ke tak ni nak g setia alam sebelum 30 novemberrr

    ReplyDelete
  5. mmm... sempat lagi ke...? 30 early bids jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sempat.. insya allah. kalau aisny nak confirmboleh email mama. mama boleh tanyakan efa western dulu sebebelumasiny ke sana

      Delete
  6. wah bestnye....

    PS: kata org, selatan lebih cantik...maybe spring jika ada kesempatan...

    ReplyDelete
  7. apapun tahniah buat yang berjaya menang kan hadiah itu

    ReplyDelete
  8. alahai jauh la plak nak pi ke sana kan. hahahahha

    ReplyDelete
  9. wow...untung juga kalau dapat less 15% diskaun..

    rebut dan jangan tak rebut

    ReplyDelete
  10. Ala.. kat sini tak ada.. huhuhu..

    ReplyDelete

Words of wisdom