Doakan - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Saturday, September 14, 2019

Doakan

Assalamualaikum semua.. mama bersiaran di office ni.. seperti biasa, mama mesti akan membuat entry seperti ni setiap tahun. Tahun ni agak lewat sikit mama buat submission sebab almost everything mama buat sorang.. memang mencabar dan perlukan kesabaran yang tinggi.

Setiap tahun cabarannya berlainan.. tahun ni pun sama.. tapi mama kena harungi dengan segala positive vibes.. Akhirnya selepas hampir sebulan mama fokus dan menjadi seorang yang hampir anti sosial di office.. maka siaplah segalanya..

Perasaannya macam nak hantar anak pergi exam. Tapi memang exam pun ni.. Pls doakan mama lulus submission ni. RM25.500 sebagai fees.. kalau jadi apa2 tentulah frust menonggeng mama huhu.. Harapan satu company ni.. Sebab tu mama nak minta doakan sama-sama.. Semoga result yang keluar adalah dalam spec dan akhinya lulus..

Maaf la ye mama pasti tentu ramai yg tak faham apa yg mama cerita ni. Takpelah sebab mama saja nak meluah kat sini.. Sekarang ni dalam debaran..


14 comments:

  1. Takpalah kalau memang tak paham,apa pun maq doakan semoga semua yg mama usahakan menghasilkan kejayaan..insyaallah ,aamiin

    ReplyDelete
  2. Semoga dipermudahkan segala urusan, mamapp.

    ReplyDelete
  3. Semuga dipermudahkan segala urusan.

    ReplyDelete
  4. memang tak paham pun mama...tp semoga usaha gigih mama beserta doa yg tak henti akan membuahkan hasil

    ReplyDelete
  5. Amin2... Tq semua atas DOA.. mama mmg perlukan..

    ReplyDelete
  6. sy doakan semoga semuanya dipermudahkan buat mama sekeluarga ^^

    ReplyDelete
  7. Semoga dipermudahkan urusannya dengan kejayaan

    ReplyDelete
  8. semoga dipermudahkan urusannya...

    psst... thanks sudi join segmen Mia.

    blog anda tersenarai di https://www.mialiana.com/2019/09/senarai-url-blog-36.html

    ReplyDelete
  9. semoga dipermudahkan segala urusan mama.. =)

    ReplyDelete
  10. Amin3.. semoga makbul doa korang tq semua

    ReplyDelete
  11. Semoga beroleh kejayaan dan dipermudahkan submission Adda....aminnn

    ReplyDelete

Words of wisdom