Mencuba McDonald Cempedak McFlurry Dan Corn Pie - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Friday, July 26, 2019

Mencuba McDonald Cempedak McFlurry Dan Corn Pie

Lunch tadi mama sempat Mencuba McDonald Cempedak McFlurry Dan Corn Pie.. Rasanya Ni menu baru sebab sebelum Ni mama Tak pernah nampak lagi menu Ni.. So, alang-alang beli di drive through McDonald tadi Dan nampak Ada promotion maka mama pun nak Mencuba McDonald Cempedak McFlurry Dan Corn Pie ni..

Cempedak McFlurry.. Nak Tau Tak, bila letak dalam kereta serta merta semerbak bau Cempedak keluar.. Walaupun mama Ni sejenis hantun Cempedak tapi mama tertanya-tanya macam manalah cempedak jadi eskrem.. Macam pelik Kan..

Tapi Selepas Rasa sendiri Cempedak McFlurry ni rupanya Boleh tahan sedap.juga rasanya.. Bak kata Syafi, Macam rasa durian. Bau dia wangi Dan bila makan terasa Ada serat Cempedak. Wow, not bad Lah.. Boleh Lah ditelan..

Ok, Cempedak McFlurry dah pass.. macam mana plak rasa Corn Pie ni?

Yummy!! Sedap Lah.. Rasa lemak2 berkrim.. mama pie Jagung Ni.. Kalau Apple Pie mama kureng sikit. Ni lagi sedap.

Ni la promo code yang mama guna melalui apps McDonald. Murah aje, kedua-dua Ni harganya cuma RM 5.99 je.. Korang amacam? Ada berani nak try Cempedak McFlurry??

15 comments:

  1. saja je akak ni bt terliur tau... aritu plan ngn edy nk try ayam grg mcd yg 3x spicy tu pastu nk try la amik 2 menu nih

    ReplyDelete
  2. dah rasa yang cempedak tu. serius sedap

    ReplyDelete
  3. Alaaaaa...saje jer kan...sedapnya...nak jugak laaa....

    ReplyDelete
  4. Alamak lama tak pi mcD, cam sedap je kan.weekend boleh try ni

    ReplyDelete
  5. corn pie ni tahun lepas dah ada. Dina suka corn pie dia. Tapi paling Dina suka banana pie. Ice cream cempedak tak pernah cuba lagi. Boleh cuba lepas ni!

    ReplyDelete
  6. Alamak nampak sedap, dah nampak iklan dekat facebook tapi tak sempat singgah lagi, nntlah tunggu ada fatin boleh makan 1 family br syok he he he

    ReplyDelete
  7. Tahu hat versi baru ni, tapi Ruby belum cuba lagi hat yang baru ni MamaPp.

    Pie tu, nyum!

    ReplyDelete
  8. Haaaa lapar la pulak dah tengah malam huuuu

    ReplyDelete
  9. Saya dah pernah makan corn pie tu. Memang sedap, Mamapp.

    ReplyDelete
  10. belum rasa lg dua2 tu..nmpk sedap..

    ReplyDelete
  11. wah dpt rege promo tu ..murah..tk try lg

    ReplyDelete
  12. ramai yg ckp sedap tp sy x try lg ;-)

    ReplyDelete
  13. cempedak mcflurry tu mungkin taklah kot.. tapi corn pie tu teringin pula nak cuba..

    ReplyDelete

Words of wisdom