Menang Giveaway Dettol di Instagram Suria Amanda - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad



Thursday, July 4, 2019

Menang Giveaway Dettol di Instagram Suria Amanda

Yeayy.. nak bgitau Ni.. Mama Menang Giveaway Dettol Instagram Suria Amanda. Mama join semasa bulan puasa aritu. Caranya cuma nyatakan kenapa rutin mencuci tangan itu penting.. mudah saja kan.. Ramai juga blogger yang buat GA ni. Actually mama menang GA yang sama tapi dari ig orang lain juga tapi hadiah cuma boleh menang sekali je uols.. TQ kak Suria Amanda kerana menganjurkan GA ni.. Yeayy.. hepi sangat sebab terpilih antara pemenang..

Inilah hadiahnya.. Ada bathfoam, handwash Dan wet wipes Dettol. Mama memang percaya jenama Dettol Ni sebab jenama ni sangat lama bertapak di Malaysia. Dipercayai dari dulu lagi. Boleh lah mama bawa ke Redang nanti. Kan nak main pasir nanti.. Elok lah ada semua ni..

Mama nak ingatkan ye.. Korang kena aware tentang rutin membasuh tangah ni. Ia sememangnya teramat penting kerana banyak penyakit, kuman, virus and bakteria yang boleh dipindahkan dengan sentuhan tangan kita. Maka, marilah sama-sama amalkan rutin membasuh tangan denga cara yang betul..

Thanks again kak SA yang sentiasa cantik dan beauteefull ni.. Lenkali buatlah GA lagi insya Allah saya join tau..


20 comments:

  1. Wahhhh...dh dpt hadiah....bestnyaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok sgt dapat hadiah yg boleh guna hari2 ni kan kak

      Delete
  2. Tahniah, Mamapp. Semoga terus dimurahkan rezeki.

    ReplyDelete
  3. Tahniah atas hadiah GA Dettol ni. Memang best kalau dapat hadiah. Yang penting, Dettol memang bagus untuk menjaga kebersihan.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. Sampai dah hadiah dia. Tahniah kak.

    ReplyDelete
  5. Tahniah mama. Ai kalau masuk mana-mana contest susah betul nak menang kalau ikut nasib ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mama pun mcm tu gak Ai.. takpe terus consistent join semua ananti ada lah yg sangkut insya Allah

      Delete
  6. tqtq semua.. dah start guna dah pun ni hihi

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah tumpag gembira..

    tahniah

    ReplyDelete
  8. Tahniah

    pernah pakai wipes tu. suka betul. produk Dettol memang bagus kan

    https://mumblingcici.blogspot.com/2019/07/lulu-hypermarket-kini-dibuka-di-1.html

    ReplyDelete
  9. Dettol mmg best.. tu yg sgt hepi bila dpat hadiah ni

    ReplyDelete
  10. tahniah sebab menang giveaway. bila nak menang ni

    ReplyDelete
  11. tahniah mama..sya pun menang gak..hehe..tapi belum smpai lagi hadiahnya...

    ReplyDelete
  12. dettol ni memang all time favourite aida.
    memang guna tiap hari handwash dettol.

    ReplyDelete

Words of wisdom