Berbaloi ke Beli Snickers Ice berharga RM 6.90 tu - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad



Sunday, July 14, 2019

Berbaloi ke Beli Snickers Ice berharga RM 6.90 tu

Maafkan  mama sebab agak menyepi 3-4 Hari Ni.. mama  bersiaran dari Ganu Ni.. sebelum ke Ganu mama Ada mencuba Aiskrim Snickers. Sekali tengok harga dia RM 6.90.. wow mahal juga tu pada mama. Lebih mahal dari Magnim.. Berbaloi ke Beli Snickers Ice berharga RM 6.90 tu

Ni la Rupa aiskrimnya.. tengok luaran Dan mcm coklat Snickers versi Besar

Ni la Rupa dalamannya

Kesimpulan nya mama anak beranak mmg suka Aiskrim Ni. Seperti makan coklat Snickers je. So berbaloi lah dgn harganya. Cuma, x Boleh beli selalu.. Mahal woo



17 comments:

  1. Lama nak.. Tapi tak boleh makan kacang lah pula. So tengok orang lain makan je lah.

    ReplyDelete
  2. Wah nampak sedap nie Adda.. nak cuba lah nanti..

    ReplyDelete
  3. slalu nmpk tp lom ada ati nk bli lg😆

    ReplyDelete
  4. haha harga mcm nasi ayam dgn teh o ais

    ReplyDelete
  5. Kalau dah suka tak payah fikir pasal harga

    ReplyDelete
  6. Tak tahu pun Snickers dah ada dalam versi aiskrim. Saya tak pernah pun beli coklat snickers tapi pernahlah rasa. RM 6.90 tu memang mahal betullah. Ingatkan aiskrim Magnum yang RM 4++ tu asikrim yang paling mahal. Rupanya ada yang paling mahal.

    ReplyDelete
  7. adoiii..sy baca rm69.00 bukan 6.90...

    ReplyDelete
  8. Ala.. nape tak jumpa lagi kat sini.. Banyak kacang.. mesti sedap..

    ReplyDelete
  9. haha mahal jugak tu tapi kalau sedap, memang berbaloi la

    ReplyDelete
  10. Sedappp mmg sedap tapi agak.mahal sikit.. tu la mama ingatkan magnum dah cukup Mahal rupanya Ada yg lagi mahal

    ReplyDelete
  11. aduhhhh nak cuba lahhh! kenapa mahal sangat ni...hahahhaha

    ReplyDelete
  12. saya pernah rasa ice cream snickers ni tapi saya pun tak beli selalu sebab dia punya level manis tu boleh potong kaki.

    ReplyDelete
  13. Tak pernah beli ais krim snickers nie lagi...

    ReplyDelete
  14. snickers memang kegemaran aida.
    ari tu nak ke langkawi, bwk bekal satu utk makan2 dlm bas.

    ReplyDelete

Words of wisdom