Makan di Panmour Villa Restoran Seksyen 20 Shah Alam - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad



Tuesday, April 9, 2019

Makan di Panmour Villa Restoran Seksyen 20 Shah Alam

Dulu masa Syafi kecil selalu kami  Makan di Panmour Villa Restoran Seksyen 20 Shah Alam ni. Syafi suka makan kuey tiaw kungfu dan mama dan ayah Syafi memang favourite kami pada nasi goreng dia.. Memang sedap tau.. Korang yang tak pernah sampai sini kenalah try Makan di Panmour Villa Restoran Seksyen 20 Shah Alam sekali.. Restoran ni  terletak di tingkat bawah Panmour Villa (hotel)..

Inilah menu favourite kami, Thai Fried Rice. Memang sedap terasa pedas, dan serba cukup.

Disebabkan lama sangat tak datang sini maka sebenarnya mama dah lupa tentang Panmour ni. Tapi tetiba ayah Syafi ajak makan di sini. Masa ni Syafi ikut sepupu-sepupu dia berjalan. So, kami berdating berdua saja lah..

Nasi goreng Tomyam.. Sedap juga tapi lagi sedap Nasi Goreng Thai. Kat sini ramai yang kata nasi goren pineaple dia sedap tapi mama tak ingat lah rasa dia macam mana haha..

Dating berdua.

Inilah antara menu yang ada di Panmour Villa Seksyen 20 Shah Alam

Ada pelbagai makanan thai dan makanan melayu disini..


Kalau korang nak rasa makanan di sini boleh ikut alat ni ye. Panmour Villa Restoran Seksyen 20 Shah Alam

Panmour Villa Restaurant Shah Alam

Alamat: 5, Jalan Singa B 20/B, Seksyen 20,
40300 Shah Alam, Selangor
Waktu perniagaan: Dibuka setiap hari dari 11:00 pagi–11:15malam
Telefon: 03-5542 5988

16 comments:

  1. Favorite suami Ana Thai Fried Rice tu kak. Kalau ke shah alam nanti boleh cuba ke sini.

    ReplyDelete
  2. my fav nasi goreng..alahai lapar pulak tgk post makanan malam2 ni hehehee

    ReplyDelete
  3. Nampak menyelerakan juga menu dia tu..

    ReplyDelete
  4. Singgah pagi Rabu tgok makanan sedap2 sini sebelum breakfast. Hihi!

    ReplyDelete
  5. Nampak menarik... boleh la cuba...

    ReplyDelete
  6. eh ternampak sotong tu ha...lapar pulak tgk gambo mknn. kalau dekat, boleh terjah lunch hour ni hehe

    ReplyDelete
  7. nampak sedap betul nasi grgnya tuh...
    dana kedai mkn area shah alam mmg fail kak... jarang sgt jln2 sana

    ReplyDelete
  8. Nampak pun mcm sedap MP.... Kalau dah tau kedai tu sedap, mmg datang lagilah kan lepas ni. Saya kalau makan luar mcm kedai makan Tomyam tak berapa suka order nasi goreng sebab jarang jumpa yg sedap.

    ReplyDelete
  9. korang boleh try mmg sedap tau hih

    ReplyDelete
  10. kalo restoran tu hidang makanan sedap2 memang layak kite bagitau orang ramai. eheh..

    ReplyDelete
  11. Walaupun nasi tu nampak menggoda, tapi nasib baik saya dah kenyang :D

    ReplyDelete
  12. kalau saya apa haja yg ada nama Thai mmg sah2 sedap hehehe

    ReplyDelete

Words of wisdom