Lunch Di IndoBowl Cafe SS15 Subang Jaya - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Monday, January 21, 2019

Lunch Di IndoBowl Cafe SS15 Subang Jaya

Lunch Di IndoBowl Cafe SS15 Subang Jaya. Sebelum ni mesti korang pernah baca yang mama Ada mencuba makanan indonesian street food di Indobowl Lakefield Sungai Besi. Boleh baca entry di sini http://www.mamapipie.com/2018/12/makan-di-indobowl-cafe-lake-fields.html?m=1 . Kami pun tak sangka rupanya kami memang suka makan di situ. Kena dengan citarasa kitaorang. Dalam masa tak sampai sebulan kami datang balik. Tapi Kali Ni kami Cuba di branch satu lagi iaitu Lunch Di IndoBowl Cafe SS15 Subang Jaya. Kali Ni mama bawa keluarga pula.


Antara sebab kami repeat Indobowl sebab Nasi iga Ni la.. Tak puas lagi makan

 Indomie Lamb Rack Australia

 Nasi Daging Kunyit

Soda Lychee Cili padi. Mula2 mama rasa takut juga nak Cuba air ni tapi bila diminum not bad juga. Mmg Ada sikit rasa pedas Cili padi tapi sedap la

Rib eye steak. Menu Western Ni la juga antara sebab kitaorg repeat indobowl. Nak rasa menu baru Dan syafi pula dah seminggu craving steak. Ternyata mmg sedap steak ni

 Indomie Rib eye

Kueh Teow Goreng Petai Sambal

Menu of the day

Kali ni mama try milo Kepal juga. Memang sedap Tau kaya dgn rasa Milo

 Menu air

Western menu

Budak craving steak. Masa balik siap bagi tau mama, "Mama, Syafi puas dapat makan steak"..

Alhamdulillah family pun happy makan Kat sini..  kalau tengok gambar Ni boleh nampak keadaan dlm kedai. Lebih kurang sama mcm Infobowl Lakefield tapi dapur dia di balkang. Buka pintu terus nampak dapur.

Sambil tu jom layan video


Kalau korang nak kesini boleh lah ikut Alamat di bawah:

IndoBowl Cafe SS15 Subang Jaya.

Alamat: 66, Jalan SS 15/4c, Ss 15,
47500 Subang Jaya, Selangor
Waktu permiagaan: Dibuka setiap Hari dari  11:00 pagi–10:00 malam






15 comments:

  1. rare menu dia. sedap je nampak.. :p

    ReplyDelete
  2. Lapar pula tengok menu2 dekat atas tu mama...

    ReplyDelete
  3. sedap nya
    gambar pun menarik, lapar terus :)

    ReplyDelete
  4. Memang sedap makan dekat sini, suka sebab ada sambal hijau tu... fav makanan pedas kena cuba makan dekat sini.. nak repeat lagi lepas nih!

    ReplyDelete
  5. bestnya menu2 dia kak... tak pernah lg dana tryla mana2 kedai indobowl... nk kene jugak nih...
    nengok menu steak, kambing tu mmg nampak sedap betul, banyak pun iya jgk

    ReplyDelete
  6. Time lunch hour pulak baca entry nie... pergh... lapor pulak perut teman nie di buatnya...

    ReplyDelete
  7. Soda laychee cili padi tu nampak menarik..

    ReplyDelete
  8. macam best je cafe dia..boleh terjah ni kalau malas masak..hehe..kat area subang je..

    ReplyDelete
  9. mmg sedap korang patut try tau. tetiba terasa nak minum air laici cili padi lagi

    ReplyDelete
  10. ramai yg da ke sini. byk dah aida baca review blogger.
    aida jugak lom sampai :)
    sedap nyer.

    ReplyDelete
  11. Closed up menu buat Fiza lapar jer.. hehe

    ReplyDelete

Words of wisdom