Menang GA 2k18 Mek Zumbie - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Wednesday, February 7, 2018

Menang GA 2k18 Mek Zumbie

Korang ingat lagi tak blouse idaman mama yang mama cerita masa sertai GA 2k18 Mek Zumbie di sini http://www.mamapipie.com/2018/01/mek-zumbie-2k18-giveaway.html? Alhamdulillah menjadi rezeki mama Menang GA 2k18  Mek Zumbie dan memenangi blouse tu. yahuu.. gumbiranya rasa di hati. Syukur sangat. Nampaknya mama kena cepat-cepat hantar kain batik sarawak mama untuk dijahit jadi kain. Bolehlah dipadankan dengan blouse yang mama Menang GA 2k18  Mek Zumbie tu. 

2 kali mama semak nama pemenang di blog Mek Zumbie. Boleh refer sini http://mekzumbie.blogspot.my/2018/02/pemenang-hadiah.html


Inilah blouse pujaan mama. tak lama lagi boleh melaram lah dgn blouse ni. Harapan mama semoga sizenya sesuai dengan mama.

TQ Mek Zumbie kerana membuat GA yang best macam ni. Mama dah emailkan details semalam. Semoga Mek Zumbie terus murah rezeki dan boleh buat GA selalu ye.

TQ juga kepada korang yang wish mama berjaya. Masin mulut korang hehee..

31 comments:

  1. Tahniah Mamap. Eh kena emailkan details dekat mek ya? Atau mek akan email kita haha.
    Maigad, konpius nye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah juga buat ika.. dah email pd Mek x?

      Delete
  2. Assalamualaikum dari Maznee, Wah tahniah mamapp. Bertambah rezeki blogging ni

    ReplyDelete
  3. Wah rezeki mama pipie betul, menagn lagi hadiah kan

    Tahniah ya mama tumpang gembira.

    Suka masuk ga dapatlah banyak hadiah

    ReplyDelete
  4. Tahniah Mamapp...cantik baju tu...

    ReplyDelete
  5. Kalau beli sendiri kena keluar duit. Rezeki juga ni puan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul juga.. mmg best laa dpt beg yg diingini

      Delete
  6. wah selamat ya atas kemenangannya, salam kenal mama

    ReplyDelete
  7. tahniah
    best lah dapat hadiah

    ReplyDelete
  8. melaram sakan laa datin kita ni nnt ;-) tahniahhh

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah. Abam Kie pun menang gak GA Mek Zumbie ini.

    ReplyDelete
  10. congrat mama pipie.. bagus blouse nya..
    trus berjaya mama..^^

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah tahniah.. rezeki org yg rajin tu..

    ReplyDelete

Words of wisdom