Hadiah Birthday GA by Mamapipie sudah dipos - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Thursday, February 15, 2018

Hadiah Birthday GA by Mamapipie sudah dipos

Pertama sekali mama nak Minta maaf kerana lambat pos hadiah kepada pemenang Birthday GA by Mamapipie. Sebenarnya mama tunggu dapat details Dari semua dulu supaya mama boleh pos sekali harung. Kan senang kerja mama hihi aci tak? Dalam hujan tadi mama pergi ke pejabat POS Shah Alam tau.


Fuh lega dah pos semua hadiah. Lepas ni bolehlah buat GA lain pulak. Erkk..

So, kepada semua pemenang nantikanlah hadiah korang ye. Mama Ada no tracking semua parcel korang. So, kalau Ada Yang beberapa Hari lagi Masih X dapat barang Tu bolehlah Minta no tracking Dari mama. Ataupun kalau korang nak no tracking email pada mama pun boleh.

Tahniah sekali lagi kepada semua pemenang. Mama rasa mama murah rezeki menang GA pun mungkin disebabkan rajin buat GA.

Tq tau semua sebab support mama Dan blog mama. Sayang korang



21 comments:

  1. yeayyyy esok lusa dah dapat dah. sayang mama jugak gittewwww :D

    ReplyDelete
  2. Tahniah pada semua pemenang, seronok dapat hadiah kan..

    ReplyDelete
  3. selamat dan tahniak untuk para pemenangnya ya

    ReplyDelete
  4. yeeayyyy ! thanks mamapipie..cikyan tggu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tunggu.. hopefully dapat awal

      Delete
    2. yyeayy dapat dah hadiah..thanks tau mamapipie.. semoga murah rezeki selalu.

      Delete
  5. Terima kasih mamapipie..sorry sbb lmbt bg details.

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah, semoga hadiah yg dikirim selamat sampai kepada pemenang..
    Congrats to all winners!

    ReplyDelete
  8. Tahniah semua pemenang. Walaupun rasanya Ada hadiah termix up kahkahkah. Sori ira nanti mama ganti ye.

    ReplyDelete
  9. CT tunggu lepas cuti ni.. kasi chance posmen cuti makan limau hehe..

    ReplyDelete
  10. teringat hadiah GA sy tak pos lagi. belum sempat ke pejabat pos. huhu

    ReplyDelete
  11. tahniah semua pemenang! harapnya aku ada peluang nanti2

    ReplyDelete

Words of wisdom