Menang Mystery Giveaway by www.myafarisha.com - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Wednesday, January 17, 2018

Menang Mystery Giveaway by www.myafarisha.com

Alhamdulillah.. tak sangka sangat2 GA Yang mama join 3 minggu lepas Di entry http://www.mamapipie.com/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html adalah rezeki mama sebagai pemenangnya. Sungguh tak sangka mama menang Mystery Giveaway by www.myafarisha.com . Rasa terkejut tak habis lagi ni tau. Syukur sangat-sangat ada rezeki mama menang Mystery Giveaway by www.myafarisha.com.

Asalnya malam tadi buka Instagram untuk tengok post dari kawan-kawan. Bila buka instagram aje tetiba ternampak gambar pink ni di bahagian atas sekali dan terkejut mama sebab ternampak nama instagram mama kat situ. 2-3 kali tengok, aikk kenapa ada orang nak post nama mama kat situ. Bila baca rupanya Mya dah announce pemenang GA Mystery Giveaway by www.myafarisha.com.


Masa mama mula-mula join dulu adalah melalui blog entry saja, tapi bila baca semula T&C Mya mama tengok Mya pun ada buat kat GA serentak di Insta. So, mama pun decide try join kat insta juga lah. Siapa sangka rupanya ada rezeki bila join GA ni melalui insta Mya. Alhamdulillah..

Berdebar nak tunggu hadiah misteri ni. Ye lah Mya sendiri pun tak tahu apa ada dalam Mystery box tu. Lagikan mama.. anyway, thanks Mya kerana menganjurkan GA yang best ni.

Korang yang baca ni dah join GA mama belum? Kalau belum, jemputlah join ye.

21 comments:

  1. Tahniah Adda.. wah best! Dah join semalam Adda.. ehehe..

    ReplyDelete
  2. kalau hadiah misteri memang betul betul saspen

    ReplyDelete
  3. congrats2....bestladpt hadiah misteri..nnti share ye hadiah apa tuu

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah rezeki mama pp kan

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah, Tahniah mama pp

    ReplyDelete
  6. Banyak hadiah birthday Kak.
    Murah rezeki.

    ReplyDelete
  7. tahniah Adda...berbunga2 hati nak tau hadiah misteri tu kann

    ReplyDelete
  8. Tahniah mamapip . Nanti kongsi- kongsi lerr apa yang ada dalam mystery box tu

    ReplyDelete
  9. Rajin nya mama pp join ga yang kawan kawan blogger buat. Semoga ada rezekinya

    ReplyDelete
  10. Tahniah ....wah, mmg dupdap dupdap tunggu hadiah misteri kan...

    ReplyDelete
  11. tahniahhhh mesti senyum smpi telinga ni ;-)

    ReplyDelete
  12. Tahniah mamapp!!!
    kalau sudah tertulis rezeki itu milik mamapp memang tak ke mana..
    Congrats!

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah Tq semua.. nanti mama dh dpt hadiah mystery Tu mama share ye hihii

    ReplyDelete

Words of wisdom