Friday, July 14, 2017

Sambutan Hari Raya Di sekolah agama

Hari ini Ada sambutan hariraya aidilfitri disekolah agama Syafi. Tadi Ustaz share gambar Di WhatsApp. Seronok tengok gelagat budak-budak ni. Mama cuma bawakan nugget goreng aje hihii..







22 Responses so far.

  1. Seronoknya dpt makan ramai2 dgn kawan2 ye syafi. Comel je telatah mereka ana tgk.

  2. Eeiou _ says:

    Haha seronok budak budak tu.

  3. pandai pulak posing diaorg

  4. seronok tgk anak2 makan ramai2..posing2.. happy2 kan.. makin x sabar baby dalam tummy ni lahir ni.. hihi

  5. Selalu tiap-tiap tahun ni la acaranya. Yang penting smua seronok2.

  6. akhir2 bulan syawal ni tak terlepas ada lgi open house

  7. seronoknya depa ada macam-macam juadah kan..

  8. mrhanafi says:

    budak-budak kalau bab makan memang mereka seronok sakanan

  9. Mrs. A says:

    Meriahnya.
    Juadah secara pot luck ke tu, macam-macam ada.

  10. teringat zaman skola dulu. cikgu suruh murid2 bawak kuih raya pastu tukar2 kuih dgn kawan :D rindu sangat

  11. Adam says:

    Nugger gireng budak2 suka

  12. nini says:

    Wahhhh seronok semuanya....kemain lagi...nugget goreng pun...paling laku tu

  13. hee~ bestnye dorang ye..

  14. Seronok dan meriah sambutannya..

  15. Meriahnanya Mama. Sedap nugget tu. Suka tengok budak2x tu happy makan semua. Semoga mereka semua berjaya di dalam dunia dan di akhirat. InsyaAllah. Aamin.

  16. amboi meriahnya. budak2 sekolah ni paling cooperative skali kalau time bergambar.

  17. I am LZ says:

    Ceria masing-masing..
    Sambutan Hari Raya di sekolah anak LZ pada 24.7.2017 nanti..
    Semua biskut kat rumah dia suruh reserve takut habis untuk dibawa ke sekolah.. Hurrmmm excited..

  18. Best kan. Anak saya, FL celebrate kat sekolah Jumaat lepas

  19. LYAfrina says:

    Meriahnya..msti seronok beraya dgn kwn²

  20. Wah, meriahnya suasana.. =)

  21. mamapp says:

    Juadah potluck je. Memang mama.buat nugget je confirm budak makan haha..

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 370000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..