Sambutan Hari Raya Di sekolah agama - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Friday, July 14, 2017

Sambutan Hari Raya Di sekolah agama

Hari ini Ada sambutan hariraya aidilfitri disekolah agama Syafi. Tadi Ustaz share gambar Di WhatsApp. Seronok tengok gelagat budak-budak ni. Mama cuma bawakan nugget goreng aje hihii..







22 comments:

  1. Seronoknya dpt makan ramai2 dgn kawan2 ye syafi. Comel je telatah mereka ana tgk.

    ReplyDelete
  2. Haha seronok budak budak tu.

    ReplyDelete
  3. seronok tgk anak2 makan ramai2..posing2.. happy2 kan.. makin x sabar baby dalam tummy ni lahir ni.. hihi

    ReplyDelete
  4. Selalu tiap-tiap tahun ni la acaranya. Yang penting smua seronok2.

    ReplyDelete
  5. akhir2 bulan syawal ni tak terlepas ada lgi open house

    ReplyDelete
  6. seronoknya depa ada macam-macam juadah kan..

    ReplyDelete
  7. budak-budak kalau bab makan memang mereka seronok sakanan

    ReplyDelete
  8. Meriahnya.
    Juadah secara pot luck ke tu, macam-macam ada.

    ReplyDelete
  9. teringat zaman skola dulu. cikgu suruh murid2 bawak kuih raya pastu tukar2 kuih dgn kawan :D rindu sangat

    ReplyDelete
  10. Wahhhh seronok semuanya....kemain lagi...nugget goreng pun...paling laku tu

    ReplyDelete
  11. Meriahnanya Mama. Sedap nugget tu. Suka tengok budak2x tu happy makan semua. Semoga mereka semua berjaya di dalam dunia dan di akhirat. InsyaAllah. Aamin.

    ReplyDelete
  12. amboi meriahnya. budak2 sekolah ni paling cooperative skali kalau time bergambar.

    ReplyDelete
  13. Ceria masing-masing..
    Sambutan Hari Raya di sekolah anak LZ pada 24.7.2017 nanti..
    Semua biskut kat rumah dia suruh reserve takut habis untuk dibawa ke sekolah.. Hurrmmm excited..

    ReplyDelete
  14. Best kan. Anak saya, FL celebrate kat sekolah Jumaat lepas

    ReplyDelete
  15. Meriahnya..msti seronok beraya dgn kwn²

    ReplyDelete
  16. Juadah potluck je. Memang mama.buat nugget je confirm budak makan haha..

    ReplyDelete

Words of wisdom